· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

ДЕФИНИТИВНО ХУРГАДА: Најповољније и најсигурније летовање 2021. године

Уколико још увек нисте стигли да резервишете своје летовање, без много размишљања, дефинитвно, најсигурнији и најповољнији избор овог лета је Хургада.

1623927982_slika1-hurgada-last-minute-jul.jpg
ФОТО: Wayout

Хургада је дефинитивно дестинација за најсигурније летовање у 2021. години захваљујући сарадњи Wayout агенције са компанијом "Дунав осигурање", тако што сви Wayout путници могу на своје путовање да отпутују сигурно и без стреса, обзиром на то да сви Wayout аранжмани укључују путно здравствено осигурање које покрива и лечење Цовид-19 и полису отказа аранжмана у случају непредвиђених здравствених околности, а све то без додатних доплата на објављене цене аранжмана.

Уколико још увек нисте стигли да резервишете своје летовање, без много размишљања, дефинитвно, најсигурнији и најповољнији избор овог лета је Хургада и одмор на прелепим плажама Црвеног мора, а за све оне који би да што пре побегну од свакодневних обавеза, последња слободна места за прву половину јула се налазе у Wayout Ласт Минуте понуди, са најповољнијим ценама аранжмана до сада.
 

Фото: Wayout

Wayout агенција, као маркет лидер по броју путника за Египат, а у сарадњи са најпопуларнијим и најквалитетнијим хотелима у Хургади и у уз велику захвалност националној авио компанији Аир Сербиа и авио компанији Аир Цаиро, је веома поносна на највећи избор хотела прилагођених српском и регионалном тржишту, а посебан акценат је при избору хотела за Wayout понуду је пре свега да квалитет услуге, хране, смештаја и хигијене вишеструко одговарају ценама аранжмана.

Обзиром на то да су јул и август време школског распуста, из понуде издвајамо хотеле који нуде бесплатан смештај за двоје деце чак до 14 година старости, а то су пре свих  Long Beach Resort 4*, Bella Vista Resort 4*, Sunrise Aqua Joy 4*Lux, AMC Royal 5* и Royal Pharaohs Makadi Bay 4*.
 

Фото: Wayout

Наравно, не смемо заборавити најпопуларнији ланац хотела међу нашим туристима, а то су Sunrise хотели. Овај ланац хотела се посебно истиче врхунским квалитетом услуге и односа према гостима, сјајним All Inclusive концептом, а битно је истаћи да се из године у годину број српских туриста у Sunrise хотелима повећава, што значи да су путници препознали квалитет и због тога бирају да свој одмор проводе у неком од Sunrise хотела као што су Sunrise Select Garden 5*,  Sunrise Mamlouk Palace 5*Lux, Sunrise Royal Makadi 5*Lux, Sunrise Crystal Bay 5*Lux, Sunrise Aqua Joy 4*Lux који се налази на шеталишту и Adult Only хотела који је поново отворен након реновирања Sunrise Holidays Resort 5*.

Фото: Wayout

Овим путем желимо да изразимо велику захвалност свим путницима и да се извинимо свима због тога што не можете понекад да нас добијете путем телефона услед велике гужве и великог броја захтева, а не заборавимо да морамо да поштујемо епидемиолошке мере и  због ограниченог броја људи које можемо примити у пословницу се може десити да путници понекад морају сачекати ред испред агенције.
Због тога позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wayout.rs или путем маил адресе office@wayout.co.rs резервишу своје путовање из снова.
 

Фото: Wayout

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wayout можете испратити и путем наше Facebook и Инстаграм странице, стога вас позивамо да их запратите, а тамо вас чека мноштво занимљивог садржаја.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.