Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РАЗВОД

Дефинитивно КРАЈ: Разводе се Ким Кардашијан и Кање Вест

Крај љубави

1609939839_kim.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Ентертаинмент Тонигх
Oglas

Ким Кардашијан и Кање Вест, дефинитивно ће се развести, а позната старлета је према писању америчких медија, већ ангажовала адвоката.

Прочитајте још: "Неће бити исто без њега, али живот иде даље"... Дарко Лазић открио како ће након смрти оца прославити Божић

- Ким је већ ангажовала адвокара, а иако жели да све задржи далеко од очију јавности, неке ствари биле су свима видљиве - рекао је извор близак пару и додао:

- Већ дуже време не носи бурму, а Кање је божићне празниле провео у вили одвојен од породице. Ким га је замолила да неко време проведу раздвојени како би могли добро размислити о свему, али она је знала да јој је већ свега доста.

Заситио се свега. Иако су раније причали о разводу, сада је заиста озбиљно

Близак пријатељ Кање Веста каже да он више не може да издржи живот какав воде Кардашијанови:

Ким и Кање венчали су се 2014. године, али популарној старлети ово није први развод. Пре музичара била је у кратком браку с кошаркашем Крисом Хаприсом, али је љубав убрзо пукла. У браку са Вестом, добила је четверо деце - ћерке Норт и Чикаго, као и синове Сеинта и Псалма. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas