Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГОДИШЊИЦА

Дејвид направио шалу, а Викторија Бекам објавила видео који је гледало 4 милиона људи (ВИДЕО)

Викторија и Дејвид Бекам су у браку дуже од две деценије, а за викенд су прославили годишњицу.

1625488214_bekamovi.jpg
Фото: Instagram/ screenshot davidbeckham
Oglas

Брак Викторије и Дејвида Бекама важи за један од најстабилнијих у светском џет-сету. Читав њихов заједнички живот јавност је пратила као ријалити, али то их није омело да за викенд прославе 22. година брака!

Прочитајте још: Откривено да је Меган Маркл писала Харијев говор, па принц "побегао" у САД из чудног разлога

Викторија и Дејвид Бекам су се увек облачили као близанци

Селфи са годишњице Фото: Instagram/ screenshot davidbeckham

Дејвид Бекам је први на Инстаграм профилу објавио серију фотографија од почетка до - краја. Наиме, одувек су били занимљиви, а томе није допринела само чињеница да је он био најпопуларнији британски фудбалер и она чланица музичке групе, већ и начин на који су се облачили.

Обоје су носили лила!

Често су носили исту боју и материјал. Тако је легендарна слика на којој су обоје обучени у лила, а цео свет је гледао и у фотографију на којој обоје носе црну кожу.

Прочитајте још: "Жива сам"! Брук Шилдс објавила селфи после тешке несреће (ФОТО)

- После 22 године и даље упраујемо гардеробу! Срећна годишњица, волим те много и хвала ти што си ми дала ову дивну децу са којом можемо да облачимо исту гардеробу - нашалио се Дејвид Бекам. 

Селфи Бекамових у винограду

Дејвид Бекам је касније објавио и заједничку слику са прославе. Тачније, њих двоје су направили селфи у винограду у којем се налази ресторан.

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Викторија је касније објавила носталгични видео са најлепшим деловима њихове заједничке прошлости.

Викторијин видео је носталгичан и емотиван

- Волим те Дејвиде. Срећна годишњица - написала је Викторија.

Прво се родио Бруклин, па су се венчали

Викторија и Дејвид Бекам су се венчали 4. јула 1999. године после две године забаљања. Тачније, верили су се јануара 1998. и добили првог сина Бруклина марта 1999. године. Бруклин је једини од деце присуствовао венчању родитеља.

Бекамови постају баба и деда

Првих 20 година брака Бекамови су прославили у палати Версај 2019. године тако што су закупили читав простор.

Упрско слави, Викотирја и Дејвид су радили на браку па су добили још четворо деце. После тројице синова, коначно су добили ћерку Харпер.

Прочитајте још: Шерон Стоун (63) у жутом бикинију: Овај модел стоји дамама свих година (ФОТО)

- Веома смо строги родитељи и деца су одувек знала где су границе - недавно је рекао Дејвид Бекам који ће захваљујући Бруклину ускоро постати деда.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas