· · Коментари: 1

Делује као нови тренд у шминкању, али РЕТКО ОБОЉЕЊЕ коже је бацило младу мајку у очај! (ФОТО)

Утеху је пронашла на необичном месту.

1628752098_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ bevictoriious

Млада мајка је почела да пати од анксиозности и депресије након што су јој трепавице и једна обрва побелеле, али њена судбина се преокренула када се придружила ТикТоку и одмах је похваљена због своје природне лепоте.

Витилиго

Викторија Сантијаго је као тинејџерка патила од tinea versicolor, честе гљивичне инфекције која изазива мрље на кожи и оставља беле трагове.

Увек је била свесна свог изгледа, а онда јој је 2016. нанесен болан ударац када је развила витилиго, још једно стање коже које јој је побелело трепавице и обрве.

Као резултат тога, њено ментално здравље се променило, али је пронашла утеху на невероватном месту јер је постала ТикТок сензација и људи кажу да „воле њен природан изглед“.

Викторија, из Кентакија у Сједињеним Државама, рекла је: „Након што сам развила витилиго, плакала сам док сам се гледала у огледалу.

"Бити у јавности увек је било тешко, поготово кад сам то престала да кријем. Неки људи нису разумели да то покушавам да прихватим и уместо тога би ми дали нежељене савете."

 И даље се понекад суочавам са истим тим осећањима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.