Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНО

Делује ШАШАВО, али је због ОВЕ ствари РУСКА МАФИЈА убијала људе, а има га свака кућа!

Ипликатор Кузнецова је кућни масажер који Руси обожавају.

1597913992_prvi-iplikator.jpg
Фото: Руски травар
Oglas

Иван Кузнецов је човек који је жртвовао живот за изуме!

Скромни професор музике из руске провинције је смислио чувени ипликатор, односно иглоапликатор - масажер за рефлексотерапију који је постао прави хит на територији бившег Совјетског Савеза. Мали бодиљкасти подметач се налази у кућној апотеци скоро сваке руске породице. Многи су оздравили захваљујући ипликатору Кузнецова - али нико не зна колико је трагична била судбина самог изумитеља.

Прочитајте још: ПРЕДЛАЖЕМО рецепт за излетнике: Чорба од ЧИЧКА, кафа од МАСЛАЧКА, а намаз од ОВЕ биљке

Бубашвабе

Да не беше бубашваба, свет никад не би добио сјајног изумитеља. Професор музике Иван Иванович Кузнецов је започео "хемијски рат" против њих и - претерао с отровом. Кузнецов је удисао превише токсичног инсектицида и добио инхалациону повреду плућа.

Излечио је себе подметачем - акупресуром.

Лекари из уралског града Чељабинска нису успели да га излече и почео је да проучава алтернативне методе исцељења и сазнао је много тога о кинеској акупунктури. За пола године он се потпуно излечио, што су потврдили рендген снимци.

Кузњецов са пацијентом Фото: Руски травар
Лекари су били шокирани излечењем и направио је прототип.

Лекарима који су били изненађени резултатима прегледа, Иван Иванович је показао изум - мали комад стиропора са иглама. Овај примитивни масажер за акупунктуру је спасио професора музике и постао прототип чувеног иглоапликатора, односно ипликатора Кузнецова.

Прочитајте још: Спречите појаву тешке болести: Ово је 5 чајева против КАНЦЕРА и свима су доступни

Протитп Фото: Руски травар

Кузнецов је 20 година усавршавао ипликатор и лечио људе од којих је одустала званична медицина. Ускоро је постао легенда.Исцелио је много болесника и са безнадежним дијагнозама.

Мрзео је хипохондре, предлагао им кутлаче!

Био је веома строг према хипохондрима. Масер Роман Кашигин који је добро познавао Кузнецова, сећа се визита једног псеудо-болесника:

-Пацијент се жалио да има надражену кожу на леђима, Иван Иванович га је саслушао и рекао: "Мораш да купиш кутлачу". Пасијент се изненадио и запитао је: "Зашто?" - "Да се чешеш по леђима, кутлача одлично помаже", - одговорио је Кузнецов.

Прочитајте још: Руски научници ОТКРИВАЈУ: Овај КОРОВ помаже у лечењу КОРОНЕ!

Сада је ипликатор модернизован Фото: Руски травар

Шта лечи?
Користи се у рефлексотерапији за акупунктурну масажу различитих делова тела. Побољшава крвоток и делује на биолошки активне тачке организма. Помаже у лечењу остеохондрозе, болести ендокриног система, нервних поремећаја, обољења срца, дисајних органа, желудачно-цревног тракта и мокраћно-полног система.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Током многих година Иван Кузнецов је лечио спортисте - бициклисте и пливаче. Партијска елита је, такође, редовно прибегавала услугама исцелитеља. Али, он је маштао да његов изум буде доступан свим људима, па је започео масовну производњу ипликатора.

Мафијаши су киднаповали његову жену, али нису тражили новац него - патент.

Његов бодиљкасти масажер је постао популаран на целој територији бившег Совјетског Савеза. И баш због те популарности десила се велика трагедија: мафијаши који су желели да одузму Кузнецову бизнис киднаповали су његову жену. Од изумитеља нису тражили новац него - патент. На крају су несрећну жену убили, што је буквално уништило Кузнецова.

Прочитајте још: КОРЕН ИЗ ПАКЛА лечи ране, ТУМОР КОЖЕ и главобољу, а примена је ЈЕДНОСТАВНА

Бодље које лече Фото: Руски травар

Иван Кузнецов је умро у току експеримента када је испробавао нови изум - бодиљкасти скафандер. Необично гумено одело са иглама унутра било је намењено за акупунктурну масажу целог тела.

Скафандер је испитивао предуго и умро...

Стручњаци кажу да таква процедура веома добро утиче на организам јер побољшава метаболизам. Ипак, једна сеанса не сме да траје више од пет минута. Кузнецов је испитивао изум превише дуго да би га усавршио. На крају, његово болесно срце није издржало.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas