Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДИЗАЈН

Демократску столицу ћете сигурно купити, нема ни један шраф и стаје у кутију од ПИЦЕ

Италијански дизајнери Алесандро Стабиле и Мартинели Венеција су успели да направе култну столицу Chair 1:1.

1616683411_Plavastolica.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Elle Decor Italia
Oglas

Алесандро Стабиле и Мартинели Венеција су пуних пет година дизајнирали столицу која је коначно угледала светло дана. Добила је име Chair 1:1.

Прочитајте још: Уколико желите да вам у животу крене на боље, обавезно избаците ове ствари из куће

Столица је најважнији део намештаја и поред кревета један први који се уноси у дом. Уједно, столицу је изузетно тешко дизајнирати на начин да буде удобна и нова, до сада невиђена.

Може да се окачи на зид, стави под мишку.

Дизајнери Венецији и Стабиле су у томе успели. Осмислили су јефтину пластичну столицу која је монтажна и удобна. Столица "Chair 1:1" се лако склапа и одлаже, може да стане у сваки гепек, да се носи испод мишке или окачи о зид.

Они столицу називају "демократским производом", јер свако може да је приушти. Продаје се путем интернета и производи се у серији.

Прочитајте још: Освежите дом у духу ПРОЛЕЋА: Промените ове 4 ствари

Занимљиво је да се столица "Chair 1:1" производи путем калуба, па је поступак брз и ефикасан, а произвођачи га називају хипер-серијалност. 

Прочитајте још: Шта се налази на вашем радном столу? ФЕНГ ШУИ каже да треба да изгледа овако

Столица нема ни један шраф, а може да се спакује у кутију од пице. Лако се складишти и 26 столица могу да се спакују на простору од једног квадратног метра!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas