Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БОЛ

ДЕВЕТ ТИПОВА БОЛА који су условљени ЕМОТИВНИМ СТАЊЕМ

Ум повезан са појавом бола.

1607773835_Depositphotos_140117576_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Постоји могућност да вас неки део тела боли због вашег емотивног стања. Сазнајте како ум, односно стање у којем сте, може имати везе са појавом бола у одређеним деловима тела. 

Болови у глави 

Болови у глави попут главобоља могу бити проузроковани свакодневним стресом. Одвојите мало времена за себе и опустите се. Опуштање с времена на време ће вас потпуно решити болних главобоља. 

Болови у врату 

Ако осећате болове у врату, а не знате због чега, могуће је да имате проблем са опраштањем. Тешко вам је да опростите другима, али и себи за неке ствари које сматрате да није требало да урадите. 

Прочитајте још: Мучи вас МИГРЕНА? Проверите да ли вас то тело упозорава на КРВНЕ УГРУШКЕ

Размишљајте о стварима које волите код других људи и немојте се превише оптерећивати њиховим грешкама. 

Болови у раменима 

Болови у рамени могу указивати на ношење тешког, емотивног терета. Покушајте да решите такве проблеме у свом животу, било да само ви знате за њих или да су и други људи умешани у то. За све постоји решење, па вероватно и за ваш проблем. 

Болови у горњем делу леђа 

Болови у горњем делу леђа значе да немате довољно емотивне подршке. Осећате се невољено и непожељно. 

Ако сте сами, можда је време да порадите на изласцима са неким. А ако нисте, поразговарајте о вашем проблему. Можда сте све умислили и сами себе увлачите у неку врсту депресије. У томе ће вам помоћи људи који вас заиста воле, попут породице и партнера. 

Прочитајте још: Звучи НЕВЕРОВАТНО али постоје разлози због којих се МИРИС ТЕЛА мења са годинама

Фото: Депозит

Болови у доњем делу леђа 

Ако имате болове у доњем делу леђа, да ли стално размишљате о новцу? 

Растеретите се, пишите све у планер, поразговарајте с људима који брину за ваш новац (у банци, на пример). Ако имате добар и сталан посао, нема потребе да размишљате о приходима. Ако много трошите, покушајте да смањите све на нормалу или минимум. 

Болови у лактовима 

Болови у лактовима указују на вашу одбојност према променама у животу. Ако имате "укочене руке", вероватно вам је такав и живот. Мало продрмајте ствари и видећете какве промене се могу дешавати! 

Болови у рукама 

Болови у рукама значе да можда не прилазите другима онако како би требало. Покушајте да упознате нове пријатеље, одете на ручак са колегом или колегиницом и створите нове везе.

Прочитајте још: Зашто је КАФА некима СТИМУЛАНС, а некима не?

Болови у куковима 

Болови у куковима означавају ваш страх према некој врсти кретања. Болни кукови указују да одбијате промене и кретање унапред и да сте превише обзирни када правите одлуке. Опустите се! 

Болови у коленима 

Болови у коленима су знак већег ега и да мислите о себи превише високо. Погледајте добро себе, проведите неко време волонтирајући, помажите другима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas