Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

Девет чланова породице УМРЛО након што су појели НАМИРНИЦУ ИЗ ЗАМРЗИВАЧА

Породична трагедија

1603363062_nudle.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Кинеска деветочлана породица умрла је у размаку од неколико дана, након што су појели домаће тестенине које су стајале у замрзивачу годину дана.

Прочитајте још: Радници су 50 сати чистили кућу, кад су је довели до САВРШЕНСТВА, сазнали су за ТУЖНУ ПРИЧУ (ФОТО)

Породица из града Јики, из североисточна кинеске провинције Хеилонгјианг, појела је популарну локалну посластицу познату као "Суантангзи" - врста густе супе са резанцима - током једног породичног окупљања од 12 људи, почетком октобра.

Фото: деспоситос

Троје млађих чланова породице одбила су да пробају јело због необичног укуса, док је осталих девет уживало у традиционалној посластици.  Сви који су јели тестенину су се разболели неколико сати касније, а осморо од њих девет умрло је до 11. октобра. 47-годишња жена Ли, лечила се у болници, али је умрла у понедељак, рекао је њен син.

Локалне власти кажу да се јело са резанцима толико дуго кварило замрзавањем, трујуц́и породицу киселином бонгкрек - респираторним токсином који производе бактерије пронађене у оброку. Након што је било замрзнуто 12 месеци, у посуди је откривена висока концентрација бонгкрекове киселине.

Прочитајте још: ДОБРО ПОГЛЕДАЈТЕ СВОЈЕ РУКЕ, ПРИМЕЋУЈЕТЕ ЛИ НЕШТО? Све више људи каже да им се због мобилног догађа ОВО(ФОТО/ВИДЕО)

Национални комитет за здравље издао је у уторак хитно упозорење људима да избегавају да једну храну са ферментисаним пиричем и брашном. Симптоми тровања овом киселином појављују се за неколико сати од конзумирања контаминиране хране, а укључују бол у стомаку, знојење, слабост и кому. Смрт може да наступи за 24 сата.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas