· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Како кувају хороскопски знаци: Девица је врхунски шеф, Стрелац спрема змије, а Шкорпија крије рецепте!

Како се који знак сналази у кухињи и чији позив на вечеру треба избегавати?

1618486501_Depositphotos_79023482_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Ован

Како воли да буде први у свему тако и у кухињи жели! Ован свега чека се додтакне даје 100% себе. Истина, не воли пуно да залази у кухињу, али када се одлучи то је оброк за памћење. Велика је вероватноћа да ће спремити лаганији оброк са пуно сезонског поврћа.

Прочитајте још: Ако имате бркове пријавите се за ТАКМИЧЕЊЕ и победите Вука Караџића! Ово су УСЛОВИ

Бик

Он је у кухињи свој на своме. Он воли да ужива у свему, прави је хедониста а поготово акценат баца на храну тј припрему хране. Он увек има инспирацију за кување. Оброк који он спреми је сочан, залогаји се топе у устима и пријатељи једва чекају окупљање код њега.

Ован ретко кува, али када засуче рукаве... Бик ужива у кувању, а Близанци само уз музику.

Близанци

Нису бас заљубљени у кување. Али када пусте музику која их понесе у почну да кувају праве праву чаролију укуса! Наравно пошто ништа не воле сами да раде увек је ту неко поред њих са ким могу да причају.

Прочитајте још: Јулија Горјачева зна где је Титов ТАЈНИ ресторан у Москви и шта српски туристи морају да виде

Рак

Раку је кухиња други дом. Он стално кува, воли да кува , ужива да кува и оброком показује љубав. То је место око којег се скупља цела породица. Са пуно љубави припрема оброке и ништа му није тешко.

Раку је кухиња други дом. Лав тамо не свраћа. Девица је врхунски кувар, а Вага оставља много прљавог посуђа!

Лав

Није љубитељ кухиње , али воли луксузну храну. Заиста ћете га ретко видети у кухињи. Он ће се пре потрудити да савшен оброк поручи из луксузног ресторана. Код њега у исхрани преовлађује месо.

Девица

Префекциониста у свему тако и у кухињи. Оно што Девица напарави је најсавршенији оброк који сте пробали. Нема машту за кување али зато ће и најкомпликованији оброг у грам прецизно да спреми.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

Вага

Зна да кува и има дара за кување . Али је стално као и за све у животу на калацкалици. Да ли спремити нешто здраво, да ли нешто мање "здраво" или направити најукуснији колач. Свакако чим донесе одлуку направи савршенство.

Шкорпија

То је мистичан и магичан знак . Такво је и њено кување. Никада вам неће открити баш тај савршен зачин који њено јело чини неодољивим. Њено кување је чиста магија.

Прочитајте још: Како је делити живот са Вагом или Биком? Са Овном је забавно, али Јарац плаћа рачуне!

Стрелац

Кухиња му није баш омиљено место али воли да проба и да прави егзотична јела. Како често путује клопу спрема по рецептима која је покупио на путовањима и увек има зачине из свих делова света.

Шкорпија крије рецепте, Стрелац спрема егзотичну храну. Јарац не експериментише.

Јарац

Као и све што ради у животу па тако и кување ради са редом, радом и дисциплином. До најситнијих детаља се придржава рецепта, све мери у грам и када послужи јело тај укус дугу остаје у непцима.

Водолија

Очекујте најчудноватије јело на свету. Она меша све укусе љуто, слатко, кисело, љуто. Код ње се све комбинује и све увек буде савршено укусно. Увек изненади укућане најновијом трпезом.

Прочитајте још: РУСКИ кардиолог Михајлович открива тајну дуговечности СРБИМА: Шест вежби за ЗДРАВУ КИЧМУ и у десетој деценији живота

Рибе

И када кувају улажу емоције. Њихова клопа је есенција љубави и сочног залогаја. Воле да пробају нове рецепте и необичну храну. Јако добро се сналазе у кухњи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.