· · Коментари: 0
ВЕЗЕ

Девојка добила БРУТАЛНУ поруку од дечка пре састанка: Ево шта му је одговорила

Порука која је разбеснела многе.

1612000886_Depositphotos_313401266_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Жену су преплавили симпатични коментари након дељења текстуалних порука на ТикТок-у, а многи људи је упозоравају да је "избегла метак" након грешке.

Прочитајте још: Психолог Љиљана Јагодић саветује: Супруг МНОГО ГЛЕДА утакмице, шта да радим?

Таман кад помислите да сте чули сваку ужасну причу о дејтовима,  Ако мислите да сте чули све приче о лошим дејтовима, варате се! 

Дечко јој је грешком послао поруку...

Наравно, сви желимо да сретнемо и упознамо некога ко је вредан нашег времена, али једна девојка је остала у шоку, када је грешком добила поруку од дечка са којим је требало да се види.

Прочитајте још: НЕ ОДГОВАРА на поруку? Три су разлога, а трећи је ПРЕСУДАН

Поделила је то на ТикТоку где сумноги били изнервирани када су прочитали шта је поделила. У порукама је мушкарац, познат само као Сет, био на путу да покупи жену. Каже: "Мислим да сам овде" и она потврђује да може да га види. Али следецћа порука је све наљутила - јер је "окрутан" садржај очигледно био намењен неком другом. Рекао је: "Кренувши тим путем, она је вецћа него што сам мислио, али *** њена породица је богата". Јао! Какав шармер. Жена је бесно узвратила ударац: "Молићу се за тебе." 

Ти си краљица - сви су јој писали!

Многи су у коментарима писали "да ју је сам Бог спасио такве везе", "да се спасила драме која би је чекала у вези", "ти си краљица и наћи ћеш бољег".

@керстен.ховис

реалитy оф датинг ин 2020 ##греенсцреен ##ГреенСцреенСцан

♬ оригинал соунд - Рацхел Wилсон🤍

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.