· · Коментари: 0
ШОК

Девојка је исценирала сопствену отмицу да би тестирала дечка, а онда је уследила реакција полиције

Девојка се одлучила на несвакидашњи потез

1610564982_fiction-3610169_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Када је човек заљубљен, спреман је на свавакве "глупости", а једна девојка из Немачке, одлучила је да на невероватан начин провери да ли је дечко заиста воли.

Прочитајте још: ЖЕНЕ, МЕЊАЈТЕ СЕ: Због ових 8 женских навика мушкарци варају своје супруге

Она је ангажовала петорицу момока, како би исценирала отмицу, у којој би проверила колико ће њен дечко да се ангажује око њеног спашавања. Њу су наводно непознате особе у понедељак увече на бензиској пумпи на очиглед дечка, увукле у аутомобили, након чега су кренули у непознатом правцу.

Њен 22-годишњи младић одмах је кренуо за аутомобилом, који је на крају зауставила полиција. Оно што су полицајци тада чули дефинитивно није свакодневна прича. Испоставило се да је отмицу инсценирала сама девојка која је желела да јој дечко докаже своју љубав јурећи за лажним отмичаром.

Прочитајте још: Психолози кажу: Ово је разлог распада веза и бракова, а није тешко да се промени!

Све особе укључене у "отмицу" сада су суочене с оптужбама за кршење рестриктивних мера донесених због коронавируса и за злоупотребу хитних служби.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.