Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕТОВИРАЊЕ

Девојка која је ОСЛЕПЕЛА после ТЕТОВИРАЊА очних јабучица се огласила: "Не жалим ни за чиме" (ФОТО)

Жена која је потпуно прекривена тетоважама открила је како је ослепела након што је тетовирала очне јабучице, али каже како не жали ни за чиме.

1618323366_tetoviranje.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / сарахсаббатх
Oglas

Сара Сабат (26) из тексашког Ел Паса каже како јој "тип није ставио довољно физиолошког раствора" због чега није могла да "види ни уради ништа".

На крају је потражила помоћ офталмолога и добила је низ капи које су јој побољшале вид, али каже како и даље не види као пре тетовирања. Али зависница од тетоважа каже како не жали за тим, успркос томе што јој је нарушено здравље, јер каже како је због тетоважа постала боља особа.

Прочитајте још: Ризиковао је живот како би девојци изјавио љубав, а онда је доживео шок: Ово је прича модерног Ромеа

Сара је за Трулy рекла како је таттоо уметник погрешно израчунао размере боје и воде.

- Све ми је било тешко, нисам могла да гледам ТВ, нити да будем у близини јаког светла, а нисам волела ни напољу да будем - рекла је и додала да је постала јако депресивна због тога.

Открила је како су је у школи малтретирали због длакавости и додала како је одувек желела да се прекрије тетоважама, признавши да су је оне учиниле јачом и бољом особом.

Прочитајте још: Током пандемије старије особе најчешће посежу за овим стварима

- Мислим да сам потрошила 3000-4000 долара на тетоваже. Оне ми помажу да се изразим, помажу ми да осећам - рекла је.

- Не жалим ни због једне тетоваже јер се сад осећам више као ја него тада - додала је. Каже и како због тетоважа људи мисле да није образована или још горе - претпостављају да је криминалка.

Прочитајте још: Постоје 4 типа спавања: "ЛАВ" је раноранилац, "МЕДВЕДУ" је потребан поподневни сан, а ту су и "ДЕЛФИН" и "ВУК"!

- Али не смета ми. Сви смо другачији и ја нећу осуђивати друге због њиховог мишљења. Немају сви петљу да се изразе на начин као што ја то радим - додала је.

Прочитајте још: Поручио мобилни телефон, а добио тоталну другачију СТВАР! (ВИДЕО)

Каже и како не планира да стане са тетоважама.

Оне су ми штит... Мој начин живота и део мене. Никад нећу престати са тетоважама.

Успркос различитим реакцијама које изазива, прикупила је више од 27  пратилаца на Инстаграму, где пише да се због својих тетоважа и пирсинга на лицу осећа као "изванземаљска принцеза". 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas