Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Ђиђи Хадид искрено о животу после порођаја: "Понекад по неколико дана не оперем лице и не очешљам косу" (ВИДЕО)

Ђиђи Хадид је мајка четворомесечне бебе.

1612535358_djidji.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Амерички супермодел је за "Вог" испричала своје тајне лепоте и како негује своју кожу. Открила је неке од савета за лепоту које је примењивала током трудноће. 

Прочитајте још: У ЗЛАТУ И КРИСТАЛИМА: Драгана Мирковић показала унутрашњост ДВОРЦА у Бечу (ВИДЕО)

Амерички супермодел родила је бебу Каи пре неколико месеци. Ђиђи је почела откривајући како је, док је била трудна, почела да користи природне производе. Сада, за своју зимску рутину, манекенка открива да користи гушћу хидратантну крему за кожу која је увек сува! Иако би већина људи помислила да Ђиђи користи само скупоцене и луксузне производе за шминкање, она открива тајне које су потпуна супротност. 

 - Не мислим да увек да морате пуно да платите за то - рекла је Ђиђи, желећи да користи само добре производе на свом лицу. Она је такође рекла да, иако није имала већих проблема са кожом, током "Недеље моде" њена кожа се највише иритирала, јер је шминкање било свакодневно. Рекла да воли сама да осмисли свој изглед.  Паста за зубе је нешто што користи за исушивање мрља на лицу и то је савет који јој је пренела мајка.

Прочитајте још: Селма Хајек (54) у бикинију: Још једна дама у шестој деценији показала САВРШЕНО тело

Трик који она користи је наношење балзама за усне на обрве који помаже бољем исртавању. Током трудноће, једина ствар која се променила на њеној кожи била је пигментација. Подночњаци су у трудноћи постали израженији: - Природно је и знала сам да ће то нестати - рекла је Ђиђи.

Ђиђи износи своју свакодневну рутину

За свакодневни мејкап она користи мало прајмера и подлогу, а наноси их рукама како би кожа добро упила. За обрве користи оловку и восак. Завршни пудер је нешто што фиксира и држи шминку цео дан на свом месту. За контурисање користи мало бронзера и ставља мрљицу хајлајтера на врх носа. Трепавице увек увија и благо наноси руменило на обазе, а затим наноси слој маскаре. На усне наноси руж који у себи има благогог сјаја.

Прочитајте још: Миришите као да сте са БРИТАНСКОГ ДВОРА! Ево који парфем годинама користи прелепа МЕГАН МАРКЛ

Пре него што је завршила разговор, понавља да је она мајка четворомесечне бебе и да не изгледа овако сваки дан. - Понекад прође недељу дана а да се не нашминкам. Ђиђи такође каже да је важно да се маме брину о себи. - Понекад по неколико дана не оперем косу и не очеткам косу - прича кроз осмех.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas