Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДИЈЕТА СЛАВНИХ

ДИЈЕТА 80/20 - Ево зашто је звезде воле!

Дијета 80/20 није једини начин да изгубите вишак килограма. Зашто је онда ова дијета омиљена међу светским звездама?

1600520424_Depositphotos_70859787_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Дијета 80/20, није једина идеја да изгубите тежину, али у комбинацији са дневним физичким активностима обећава стварно брзе резултате.

Ову дијету користила је Оливиа Ман, припремајући се за улогу у филму "X-Мен". Звезда је вртоглавим темпом изгубила 6 кг, што раније није успевала редовним вежбама и правилном исхраном.

Шта је правило 80/20? Према њеним речима, 80% оброка треба да се састоји од воћа и поврћа, а 20% од меса, житарица или производа без глутена.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Да ли сте чули за ЈАПАНСКУ ВОДУ? Можете је направити код куће, а ово су њене ПРЕДНОСТИ

То није све! На дијети 80/20 дозвољене су грицкалице у облику комада пице, колача или лопатице сладоледа, под једним условом - да се то догоди с времена на време. На пример, после јела нездраво је узети посластицу, али може се нека здрава посластица узети као замена за следећи оброк. Као резултат тога, тело не пролази кроз шок.

80% живота проводимо на мислима о оброцима, а 20% за појединачне грехе! 

Прочитајте још: ОВИХ 7 намирница МОЖЕТЕ јести увек и БЕЗ гриже савести!

Познати заговорник ове дијете је Миранда Кер, која је захваљујући начину исхране 80/20 изградила добар односа са телом. Ову дијету практикују Жизел Бундшен и њен супруг Том Брејдли, Карли Клос, Џесика Алба и други. 80/20 правило није само начин да будете витки и изгледате младо, већ да живите у хармонији са самим собом!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas