· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 17.ЈУН: Близанац добија посао, Стрелац прави план, а ЛАВ је неодољив

Дневни хороскоп за четвртак, 17. јун Близанцима доноси пословну понуду.

1623747940_zodiac-sign-4374408_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Измишљате разлоге за своје незадовољство. Можда су ваши планови били преамбициозни па део успеха који је остварен не доживљавате као нешто позитивно. Ако нисте добили све, за вас је то као да нисте добили ништа. Не претерујте.

Ован је незадовољан, Бик претрпан послом, пред Близанцима је пословна понуда.

БИК

Оптерећени сте послом. Иако је атмосфера напета, ваша нестрпљивост може додатно отежати положај, не само вама већ и окружењу. Да бисте избегли непријатности морате одолети бројним искушењима и провокацијама. Не улазите у сувишне дискусије.

БЛИЗАНЦИ

Пред вама је лепа пословна понуда коју сте јако желели али се сада плашите. Очекујете интензивну подршку вољене особе, иако сте свесни да вам то неће пуно помоћи. Будите оно што јесте, опустите се и својим шармом изборите победу.

Прочитајте још: Сви ћемо осетити Марса у Лаву: Близанцима доноси СВАЂУ, ЈЕДНОМ знаку хаос, а ОВНУ рај

РАК

Сарадници вам говоре шта треба да радите. Иако нисте тражили туђе мишљење, полако али сигурно почињете да вучете потезе који нису ваши. Не личи на вас да мислите туђом главом па је последњи тренутак да промените те односе.

Рак вуче туђе кораке, Лав привлачи људе, а Девица је поново у минус фази.

ЛАВ

Окружени сте људима које привлачи ваша позитивна енергија. Због пристојне финансијске ситуације у могућности сте да за њих организујете забаву. У заносу доброг расположења може вам се догодити да заборавите ко су вам стварно прави пријатељи.

ДЕВИЦА

Осећате да неко покушава да вас угрози. Победа је могућа уз велику борбу уколико будете истрајни. Многи од вас ће у овом периоду, на послу, осетити повећану тензију која је резултат промена које су на помолу, а над којима немате никакву контролу.

Прочитајте још: Кућна фабрика здравља: Руска траварка Татјана Гутурова саветује како се бере и суши биље?

ВАГА

Најпростије активности, за које вам је, иначе, потребан мали труд, данас обављате с великом тешкоћом. Није лоше да размислите о томе да све одложите за неки други дан, јер, грч који не успевате да савладате произвешће грешке које су недопустиве.

Вага нема снаге за најмање ствари, Шкорпија је преузела превише на себе, Стрелац има планове.

ШКОРПИЈА

Ослањате на друге људе. Можда сте преуморни па је то прави разлог вашег повлачења и препуштања судбини. Ствари се могу непријатно закомпликовати уколико не будете преузели одговорност и своје обавезе завршавали на време, макар то било и непријатно по вас.

СТРЕЛАЦ

Имате пуно планова и очекујете брзу реализацију. На жалост, ствари се не развијају жељеним темпом. Док чекате да се нешто покрене, губите драгоцено време па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оних које сте замислили.

Прочитајте још: АСТРОЛОГ открива: Лилибет Диана ће оставити ПЕЧАТ У СВЕТУ! Шефоваће и старијем брату Арчију!

ЈАРАЦ

Свесни сте своје ароганције, али то је јаче од вас. Самоконтрола је неопходна уколико желите да избегнете сукоб с претпостављеним лицима од којих вам следи чак и казна. Не радите другим људима оно што не желите да неко ради вама.

Јарцу је потребна самоконтрола, Водолији самоувереност, а Рибама енергија.

ВОДОЛИЈА

Ваша самоувереност и надмени став полако почињу да иритирају околину која већ неко време има значајно стрпљење за све. Уколико не коригујете своје понашање, можете доживети веома непријатну ситуацију због које ћете се осетити постиђено.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

РИБЕ

Аспекти вам доносе прилив енергије која вам је у протеклом периоду недостајала. На жалост, паралелно пристижу нове обавезе којима ће сва лепота овог периода пасти у сенку. Пред вама је напоран рад за који нећете добити очекивану награду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.