· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 23. септембар: Бик иритира људе, Шкорпија мора да се тргне, а Лав има ПРОБЛЕМ

Хороскоп за четвртак, 23. септембар 2021. године, опомиње Вагу да не планира путоавње на које не може да оде.

1631871903_patike-depozit.png
Фото: Депозитфото

Ован

Претерана брижност постаје напорна за све, упозорава дневни хороскоп. Своје страхове највише пројектујете на женски део породице. Интензивно размишљате о сваком детаљу, а крупне ствари вам промичу. Вашу потребу да свима удовољите укућани осећају као притисак.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Бик

Самоувереност и надмени став иритира околину која већ дуго има стрпљења за све гафове које сте починили. Уколико се не пресаберете, крајем дана можете доживети веома непријатну ситуацију из које ћете изаћи погнуте главе.

Близанци

Расположење расте, најављује дневни хороскоп. Свесни сте да можете рачунати на велику подршку пријатеља јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Очекују вас пријатни тренуци и мало изненађење које вам припрема партнер.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Рак

Имате пуно планова и очекујете убрзо да покренете неки од њих. На жалост, данашња дешавања вам неће донети крупније помаке осим што ће вас околности навести да размислите да ли је пут који сте смислили најповољнији за неког као што сте ви.

Лав

Вртите се у круг јер не прихватате неке мале поразе, упозорава дневни хороскоп. У питању су неке крајње безначајне ствари, а ви сте од тога направили драму из више чинова. Можда је време да анализирате своје унутрашње пориве, због чега ваш его не прихвата одступања, па макар и симболична.

Девица

Губите превише времена у покушајима да окупите групу људи која би се ангажовала око заједничког циља. Проблем није у томе што они не желе да сарађују с вама, већ је препрека у томе што не виде сви, на исти начин, оно што је вама тако кристално јасно.

Прочитајте још: Пун Месец широм отвара очи: Доноси велике ПРОМЕНЕ, успон каријере, али многима ће ПРЕКИПЕТИ

Вага

Трошите беспотребно време на организацију пута а нисте сигурни да је све изводљиво, опомиње дневни хороскоп. Суштинске ствари нисте довршили. Проверите документа, услове путовања као и средства која су вам потребна. Превиди вам могу закомпликовати дан.

Шкорпија

Преокупирани сте другим проблемима па је овај дан, за вас, као и сваки други. Вољена особа покушава да вам саопшти нешто важно, али ви не примећујете то. Тргните се на време док још није касно да се ваш љубавни живот поправи.

Стрелац

Због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви што може климаву љубавну везу, довести у велико искушење. У дну срца још увек чувате јаке импресије из прошлости па вам сећање на пропалу велику љубав ремети нову.

Прочитајте још: ЧУВАРИ НЕБА су активирани: Други ПУНИ Месец откључава све ПРОМЕНЕ живота

Јарац

За вас је свака активност, у суштини, посао, открива дневни хороскоп. С радошћу се прихватате организације прославе у којој ће углавном учествовати људи с којима сте пословно повезани. Уколико се на време не опустите, ваш перфекционизам може прерасти у агонију.

Водолија

Правите се да не примећујете незаинтересованост вољене особе, истиче дневни хороскоп. Мислите да ћете игнорисањем избећи проблем, а истина јесте да заташкавањем погоршавате већ напету ситуацију. Поразговарајте, ствари нису црне како се то на први поглед чини.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: Бик нека бежи од фамилије, Шкорпија чува новчаник, а један знак чека важан позив

Рибе

Чезнете за променама у кући. Недостатак средстава вас спречава да нешто конкретно учините, због тога се одлучујете на ситне преправке и премештаје који ће вашем окружењу унети нову енергију. Ако укључите и укућане, задовољство ће бити колективно, саветује дневни хороскоп.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.