· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП ЗА 5. ДЕЦЕМБАР: Један знак ће се РАЗВЕСТИ, а други започети посао

Предстоји низ понуда и састанака, али не очекујте превише.

1606649400_Depositphotos_256677362_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Дан вам доноси прилику да поправите ситуацију на послу. Међутим, то ће донети само привремено олакшање, јер је још много посла пред вама. Употребите сву своју пословну упорност, схватите то као улагање у време које тек треба да дође.

БИК

Догађај дана може бити конструктивна расправа у коју вас увлаче сарадници за које нисте знали да су на вашој страни. Паралелно с тим стиже подршка и од вољене особе, па вашем оптимизму и добром расположењу нема краја.

Прочитајте још: Да ли је НЕФЕРТИТИ ПРЕВАРА СТОЛЕЋА? Пет непорецивих ДОКАЗА то тврди!

БЛИЗАНЦИ

Мучи вас проблематичан однос с вољеном особом. Почињете да размишљате о одласку, али нисте сигурни да ли би то било трајно или само тренутно решење. Озбиљан разговор би у великој мери решио ситуацију, али само ако искрено кажете све.

РАК

Неке породичне обавезе нисте испунили на време, па је дошао тренутак када више нема одлагања. Уместо да се љутите на себе што сте то себи допустили, прионите на посао одмах, а анализу ситуације оставите за неки други, повољнији, дан.

Близанце мучи љубав, Рака породица, Лава посао, а Девицу сукоб са ближњима.

ЛАВ

Борите се између тога да будете понизни и свима по вољи и потребе да жучно реагујете подстакнути критикама које бисте радо упутили другима. Резултат свега може бити губитак енергије и пад имунитета, па и акутна болест. Поведите рачуна о исхрани.

ДЕВИЦА

Транзити указују на могућност да упаднете у сукоб с ближњима. Криза унутар породице може потрајати ако се не потрудите и не предузмете конкретне кораке, макар били и непријатни по вас. Не заборавите да вам они нису непријатељи.

ВАГА

Одлучни сте у томе да се не мешате у туђе ствари. Ипак, неко вам се поверава, а нисте сигурни да ли то треба да вам импонује, или ће вам те информације направити проблеме. Ако се не одупрете на време, ствари могу измаћи контроли.

ШКОРПИЈА

Уколико имате неке недефинисане односе које до сада нисте рашчистили, овај дан нуди решење. Након прерасподеле задужења, следи вам пријатно изненађење јер вам стиже неочекивани подстицај од стране особе која вам није била симпатична.

СТРЕЛАЦ

Пред вама су састанци и разговори од којих можда очекујете превише. Отворено супротстављање особама које су по хијерархији изнад вас може додатно искомпликовати већ затегнуте односе које ви нисте у стању сами да разрешите.

Јарчеви - одморите! Водолијо - заврши старе послове! Стрелчеви - не очекујте превише...

ЈАРАЦ

Не затрпавајте се новим обавезама, већ дан проведите са минималним пословним активностима. Ускоро вас очекује финансијски прилив који ће у потпуности променити околности у којима делујете, а тиме одагнати и напетост која вас мучи.

ВОДОЛИЈА

Враћате се у ритам на који сте навикли. Неки стари послови се поново активирају, а ви сте збуњени расплетом, јер сте после дугог чекања изгубили наду. Сада када је реализација извесна, ви више нисте сигурни да ли је то оно што желите.

Прочитајте још: Када је ПУТИН сео на ОВУ СТОЛИЦУ сви су знали да ће бити први човек РУСИЈЕ (ФОТО)

РИБЕ

Пад енергије и променљивост расположења, то је оно што вас мучи данас. Непријатну атмосферу схватате превише лично, имате утисак да су се сви уротили против вас. Покушајте да сагледате ствари на реалан начин, можда су ваша очекивања прецењена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.