Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

До лета - РАКЕТА! Ево која наша ПЕВАЧИЦА се озбиљно загрејала за скидање ВИШКА КИЛОГРАМА (ВИДЕО)

Увек насмејана Милица Тодоровић не скида осмех са лица ни када ради на скидању килограма.

1617303938_Todorovic.png
Фото: InstagramScreenShot/milicatodorovicofficial
Oglas

Млада певачица Милица Тодоровић, која се прославила у такмичењу Звезде Гранда, побрала је све симпатије публике, пре свега одличним гласом, али и непревазиђеном харизмом и широким осмехом који не скида са лица.

Прочитајте још: Распаметила сексипилом: Јами фотографијом од пре 30 година запалила Инстаграм (ФОТО)

Ипак, Милица Тодоровић не крије да се неретко бори са вишком килограма, па је својевремено признала да њени килограми варирају од 48 па и до 72 килограма. Сада је решила да томе стане у крај. Ангажовала је нутриционисту, који је потпуно редуковала њен начин исхране, а онда се бацила и на тренинг како би лето дочекала спремна и никада згоднија.

Прочитајте још: Милица Милша одушевила фанове ФОТОГРАФИЈОМ из младости: "Била си и остала лепотица" (ФОТО)

Како би показала своју озбиљну посвећеност, Милица Тодоровић поделила је и видео запис у коме се види да се озбиљно захуктала са припремама за лето. Ипак, и док ради на скидању килограма, осмех ни у овим тренуцима не скида са лица.

Прочитајте још: И са 4 године одушевљавао је тренере: Погледајте снимак на ком мали Ноле РАЗБИЈА (ВИДЕО)

Пуну подршку добила је од колегиница Ане Бекуте и Катарине Живковић, која се такође озбиљно посветила тренингу и здравом животу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas