Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДОБРО СЕ СПРЕМИТЕ - СТИЖЕ МЛАД МЕСЕЦ У РАКУ: Погледајте ХОРОСКОП и видите какав вам се ХАОС спрема од 10.јула!

Овај млад Месец се дешава у нежном Раку, а ево како ће утицати на хороскопске знаке.

1625563231_mlad-mesec.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Рак је по својој природи хороскопски знак који је везан за породицу, дом и породичне односе. Овај млад месец ће акцента бацати баш на одоносе сваке врсте како на породичне тако и на љубавне.

Код неких може покренути лавину туге, осећаја самоће као и велику потребу да се приближимо једном од родитеља а то је мајка.

Љубавни односи тренутни садашњи као неке давно не завршене приче сада ће бити на тепту. Поједини који су емотивним везама имаће потребу за слободом док ће неки имати јаку потребу да се ушушкају и да траже од партнер потвду љубави, што може помало да гуши.

Давно не рашчишћене везе сада су на испиту. Прошлост куца на врата и тражи своје одговоре. Како ће се овај млад Месец утицати на хороскопске знакове?

Ован

Овај млад Месец се дешава у пољу дома и има утицај на емотивне везе. Свађе и сукоби у дому су извесни. У љубавном односу могуће су свађе. Љубомора је наглашена. Однос између пријатеља биће на тесту. Немоје бурно ракидати пријатељстава. По питању каријере сада нећете дозволити да вам ико стане на пут.

Бик

Вама су наглашени пријатељски односи. Могућа су нагла прекидања. Непријатне ситуације вас могу довести до блокаде и тада ваше реакције ће бити бурне.

Близанци

Финасије су у фокусу. Имате идеје за нове бизнисе и имате велику жељу за увећањем финансија што ће се и десити после 11 јула.

Рак

Ви ћете бити на клацкалици. Ситуације ће вас навести да бирате да ли ћете заштити себе или блиско окружење. Емоције су вам јаке и бићете права емотивна бомба. Битно је да послушате свој унутрашњи глас и да тако реагујете.

Лав

Вама овај млад Месец ствара осећај непријатности и напетости. Као да сте у кавежу из ког нема излаза. Душа је напета и жели да се преиспита али ви као да немате снаге. Услед тежине овог Месеца ви себе затрпавате послом јер не можете реално да сагледате ствари.

Девица

Од вас овај млад Месец тражи акцију и тражи од вас да не детаљишете већ да интитивно реагујете што је за вас напор. Не приспитујте детаљно љубавни однос јер није време за то.

Вага

Вама је појачана жеља за љубављу и за исласцима као и потреба да што више времена проводите са пријатељима. У љубави можете имати превелика очекивања што доводи до разочарања.

Шкорпија

Наглашена вам је потреба за далеким путовањима и образовањем. Имате осећај као да губите свој унутрашњи баланс. Тај осећај вам ствара напетост које ваше окружење осећа и због тога може доћи до расправа и свађа.

Стрелац

Вама се овај млад Месец дешава у пољу јоје је везано за трансформацију. Ви осећате да је тај циклус кренуо, потребно је да се опустите и да дозволите себи ту трансформацију. Неопходно је да направите компромис у љубавним везама.

Јарац

Овај млад Месец се дешава у вашем пољу љубавних и пријатељских односа. Сада све стављате на проверу и са стране посматрате. Велики односи сада су под знаком питања. Желите да промените рутину. Слободно то учините јер вас звезде на то и наводе.

Водолија

Вама је наглашено здравље са овим младим Месецом. Поведите рачуна и ослушкујте свој организам. Као и код јарчева ви љубавне као и пријатељске односе сада тестирате. Немојте се зачудити ако сазнате неку шокантну информацију.

Рибе

Вама су наглашене емоције и полако губите снагу. Ваше унутрашње биће вам каже да се склоните и осамите и да напуните батерије. Урадите то. Слободно се ослоните на блиске особе.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas