· · Коментари: 0
ТУЖНО

"Док сам се порађала, муж ме је ВАРАО са мојом мајком": Тужна исповест младе маме (24) многима је сломила срце (ФОТО)

Млада мама је доживела шок после порођаја, сазнавши истину коју је слутила.

1614007218_fada.PNG
Фото: Принтсцреен / Фацебоок / Јесс Јане Алдридге

Новопечена мама Џесика Алдрич вратила се са својом бебом и утврдила да је њен дечко побегао са њеном мајком. Њу је дечком Рајан Шелтон (29) издао тако што ју је док је била у болници оставио на најгнуснији начин.

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТНО: У храму Рамзеса Другог данас се десио редак феномен (ФОТО)

Овај млади пар живео је са Џесикиним родитељима. После неколико недеља од њиховог усељења, она је приметила да њена мајка флертује са њеним дечком. А када се вратила из болнице сазнала је да су они заједно и да су се преселили у нови дом, који је 30 км удаљен од тадашњег стана.

Упознавање
Џес је била са продавачем аутомобилских делова Рајаном три године након састанка после упознавања преко друштвених мрежа. Напустила је посао куц́не помоц́нице пре него што им је у септембру 2019. рођено прво дете.

- Требала је да буде бака моје двоје деце и помаже ми да се бринем о њима, али уместо тога она је побегла са мојим дечком. Сломљена сам, изгубила сам и маму и оца двоје деце - рекла је..

Прочитајте још: Некада је била МУШКАРАЦ, тврди да је пола тима Реал Мадрида спавало са њом, а њена нова објава ЗАПАЛИЛА је Шпанију (ФОТО)

Када је остала трудна са другим дететом, Џес се преселила код мајке и њеног 56-годишњег супруга Ерика. Њој је то била олакшавајућа околност, јер је тада имала други посао са пуним радним временом и мислила је да ће јој мама помоћи око деце.

Ова млада мама каже да је најтежи период био када је био полицијски час током пандемије и када су били сви заједно у кући. Тада је приметила да њена мама кокетира са њеним дечком и то ју је јако иритирало. Касније је схватила да то траје месецима и да је она из тог разлога облачила кратке хаљине.

Она је друго дете родила путем царког реза и Рајан јој се тада јавио поруком да раскида јер му је доста што га оптужује да је са њеном мамом. Он је дошао у породилиште да види дете, покупио је ствари и отишао. Она тада није знала да је он отишао са њеном мајком.

Они су чак и на Фејсбуку објавили да су заједно

Неколико дана пошто је изашла из болнице, признали су јој да су у вези. Узели су све ствари и отишли, оставивши младу маму да сама плаћа рачуне и брине о деци.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.