Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИРОДНИ ЛЕК

ДОМАЋИ ФЛАСТЕР за детоксикацију стопала! Пробајте већ вечерас

Ови фластери подстичу рефлексолошке тачке на стопалима и упијају све токсине из вашег организма

1604012126_stopala.png
Фото: Pixabay
Oglas

Детоксикацијски фластери могу бити изузетно скупи, а уз мало воље можете их направити и у свом дому. Источњачка медицина истиче овај метод чишћења целог тела већ стотинама година уназад користи редовно, најмање једном месечно.

Прочитајте још: ДЕЦА га НЕ ВОЛЕ, али ЗЕЛЕНИ ЦВЕТ има више витамина Ц него ПОМОРАНЏА!

У Азији чак постоји изрека која каже да старење долази од стопала. У рефлексологији се за стопала каже да представљају друго срце...

Алтернативна медицина истиче да токсини у телу током дана крећу према доље, тако да се удаљавају од виталних органа и накупљају у другим деловима тела, пре свега стопалима. Наиме, накупљање токсина доводи до разних дегенеративних болести. У Азији чак постоји изрека која каже да старење долази од стопала. У рефлексологији се за стопала каже да представљају друго срце.

Фото: Depositphotos

Прочитајте још: Удахните их ДУБОКО и припремите напитак за ЈАЧАЊЕ ЦЕЛОГ ОРГАНИЗМА

Кад се јастучићи на стопалима угреју, поре на кожи се отварају и штетне материје из крви и лимфе под деловањем ваздушног притиска излазе кроз кожу.

Прочитајте још: Пребродите то и БАЦИТЕ ИХ! Четири одевна комада која ИМАЈУ РОК ТРАЈАЊА

Како направити фластер за детоксикацију

Исеците два комада алуминијумске фолије, у облику квадрата величине 10 пута 6 центиметара. Направите мешавину од сувих биљних састојака, куркуме, зеленог чаја, камилице, оргнаског дечијег пудера, витамина Ц у праху и белог лука. Најбоље је да их истучете помоћу тучка док не постану као прах.

Прочитајте још: ПРАКТИЧАН је, али зашто не би био и ЛЕП? Пратите ТРИ правила када бирате КИШНИ МАНТИЛ

Прекријте стопала комадом газе и увијте ово ноћу преко стопала. На кожу прво иде један слој најтање газе, па биљна мешавина и на крају фолија. Омотати опет обичном или самољепљивом газом да учврстите фластер.

 

Како делује фластер за детоксикацију

Тајна је у слоју органске супстанце и метала на кожи. Фластери се могу налепити на оба стопала или на болна места на телу. Ујутро их одлепите, а ноге очистите јер ће бити лепљиве и црне од остатака фластера који је упио токсине из вашег тела.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas