Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

Домаћице, ОДАХНИТЕ! Ево неколико савета како да се ослободите НЕПРИЈАТНИХ МИРИСА у кухињи

Свакој домаћици добродошли су нови савети за уређење кухиње.

1616241043_Depositphotos_384485258_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Како мое бити извор најукуснијих залогаја, кухиња може бити и извор најнепријатнијих мириса, од онога печене пите од јабука до мириса сласне пилетине и разних умака. Међутим, једном кад се заврши са кувањем, остатци намирница и хране, ако дуго стоје по кухињи, могу изазвати посебно непријатне мирисе који могу изазвати и нагон за повраћањем.

Прочитајте још: Не испуштамо га из руку, а не знамо да је девет пута ПРЉАВИЈИ од WЦ шоље! Ево који још предмети у нашем дому су опасни по здравље

Доносимо вам неколико савета који могу спречити ову појаву.

Непријатни мириси у кухињи могу изазвати и нагон за повраћањем...

Ако вам је фрижидер попримио непријатан мирис, лимун је решење. Оставите комадић лимуна или једну четвртину шољице лимуновог сока у један угао у фрижидеру и са лакоћом ћете неутрализовати непожељне мирисе. Овим воћем можете освежити и микроталасну пећницу.

Уколико осетитет да вам смрд долази из судопера, оперите посуђе па сипајте шољицу соде бикарбоне у одвод и оставите тако неколико сати. Затим наспите врелу воду у одвод.

Прочитајте још: Којих 6 ствари не би требало да чувамо ИСПОД КРЕВЕТА? Доносе негативну енергију

Ако сте за ручак припремали јело од свеже рибе, ставите у чинију измрвљена зрна кафе и то оставите на кухињском пулту или столу на којем сте припремали јело. Снажан мирис кафе неутрализиоваће мирисе морских плодова. На сличан начин можете уклонити и мирис лука са руку - у длановима протрљајте мало измрвљених зрна кафе.

Цимет, каранфилић и мускатни орашчић идеална су мирисна комбинација са смирење. Кувајте их у посебној чинији док истовремено припремате јело које има интензиван мирис.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas