· · Коментари: 0
НОКТИ

Донесите СРЕЋУ свуда где се појавите са ОВИМ НОКТИМА (ФОТО/ВИДЕО)

Златне рибице на ноктима? Зашто да не! И то у стилу обрнуте омбре.

Лето је право време за играње са ноктима, а морске теме су најбољи избор. Омбре нокти су увек занимљиви, а златна рибица ће свима измамити осмех.

Прочитајте још: Мислите да вам НЕ стоји АНИМАЛ ПРИНТ? Можда га ПОГРЕШНО носите

Помешајте лак на тањиру Фото: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Нокти треба да имају облик бадема и да се прво налакирају у основну белу боју. На тацницу се мало кане тиркизне и резердо лака, па се четкицом помешају и њоме намажу нокти како би се добила нежна нијанса воде. Када се лак добро осуши меком турпијом се мало истурпија средина нокта где ће се цртати рибица.

Припремите тањирић и лакове беле, тиркиз, резедо, жуте и црне боје.
Фото: Youtube/ screenshot Nail Career Education

На другом тањирићу се сипа мало белог, жутог и поморанџастог лака. Овом бојом ће се цртати златна рибица.

Штапићем се прво цик-цак помешају боје, а онда се покупе четкицом и намаже нокат.

Штапићем са металном куглицом на врху или чачкалицом се направе цик-цак шаре. Онда се четкицом "покупи" боја, па нанесе на нокат.

Фото: Youtube/ screenshot Nail Career Education
Танком четкицом црним лаком се црта око.

На крају се четкица нагло извуче како би длачице направиле пераја. Врхом четкице направите и остала пераја. Поступак се понавља на све нокте.

Прочитајте још: Тренд који је залудео интернет: ОВАЈ експеримент са КОСОМ морате пробати (ФОТО/ВИДЕО)

Нокти морају добро да се осуше пре него што се црним лаком са танком четкицом пажљиво направи рибици мало око. Белом танком четкицом могу и да се дефинишу линије рибице. Нокти са рибицама, на крају,  морају добро да се осуше пошто се премажу заштитним лаком.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.