Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
љубав

Досадно вам је: Ево како БРАКУ ВРАТИТИ ЕНЕРГИЈУ

Недељама унапред имате испланиране романтичне вечере, одласке у биоскоп, позориште, шетњу крај реке и слично. Нажалост, фаза "меденог месеца" не траје заувек и лагано се стишава првобитни ентузијазам.

1598720368_Depositphotos_91104250_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

На крају готово сваки пар, био у браку дуже или краће време, упада у колотечину и губи интересовање за било какве заједничке активности. Досада је то стање које убија један брак. Међутим, то не значи да је брак осуђен на пропаст. Питање је само – зашто вам је постало досадно? Откријте у галерији.

Прочитајте још: НЕ препознајете СЕБЕ? Под хитно РАСКИНИТЕ везу!

ПРЕСТАЛИ СТЕ ПАРТНЕРУ ДА ПОСТАВЉАТЕ ПИТАЊА

Фото: Депосит

Како време пролази, може вам се учинити да већ све знате о свом партнеру. Али, истина је заправо да је потребно и више од једног живота да би се апсолутно све сазнало. С тога никад не престајте да постављате питања свом партнеру. Размишљања и ставови се мењају, па оно што сте можда и знали о вашем вољеном више не мора да буде тачно.

Увек постоји нешто што не знамо о партнеру.

ВАШ ОДНОС СЕ ПРОМЕНИО АЛИ ВАША ОЧЕКИВАЊА НИСУ

На почетку везе, свако има велика очекивања. Временом, постајете свесни тога да ваша очекивања и реалност нису на истој таласној дужини. Околности се мењају и очекивања је потребно прилагођавати ситуацији. У суштини људи се не мењају, или макар не драстично. Мењају се околности и однос међу људима. Ако на пример од партнера очекујете да увече припрема вечеру, а његов статус на послу се променио и мора да остаје дуже у канцеларији, да ли је реално и даље очекивати исто?

Прочитајте још: ОВАКО ЖЕНЕ МУВАЈУ: Ако она ово ради, заначи да јој се свиђате

Фото: Депосит

НЕ ИЗНЕНАЂУЈЕТЕ ВИШЕ ЈЕДНО ДРУГО

Не ради се о скупоценим поклонима и путовањима, већ о малим знацима пажње који много значе. Доручак у кревету, карте за концерт омиљене групе, масажа након напорног радног дана - све су то ситнице, али су довољне да се ваш партнер осети вољеним. Изненадите га у стилу који је само вама својствен.

ПРЕСТАЛИ СТЕ ДА ПРИЧАТЕ ИСТИМ ЈЕЗИКОМ ЉУБАВИ

На почетку везе, речи су обично сувишне. Како време пролази, све више се говори, а све мање се деле загрљаји и пољупци. Свако од нас жели да буде вољен на одређени начин, док неком пријају додири током дана, други воле да то буде резервисано за вечерње мажење. Ако сте довољно упознали своју вољену особу, знаћете којим језиком треба да проговорите.

Пронађите време уа вољену особу.

ЗАНЕМАРУЈЕТЕ ПАРТНЕРА ЗБОГ ДРУГИХ ОБАВЕЗА

Свако би од нас волео да не мора да одлази на посао, бави се кућним пословима, плаћа рачуне и иде у набавку хране. Ако томе додате сате и дане конференцијских састанака, пословна путовања, одласке код маникира, педикира, на тренинг и слично, поставља се питање – када посвећујете време својој вољеној особи. Она која вам је на почетку била све, треба то заувек да остане. Односно потребно је да пронађете места у свом животу за њу, а не да се она осећа као вишак и неко за кога немате времена у календару.

Прочитајте још: ПРОБЛЕМ НЕВЕРСТВА: Да ли је то људима у ПРИРОДИ

НЕ ПОСТАВЉАТЕ ЦИЉЕВЕ У СВОМ БРАКУ

Било да имате или немате децу, планирате да купите кућу или викендицу, одете на егзотично путовање или једноставно реновирате кухињу, важно је да правите заједничке планове за будућност. Они су оно што покреће везу и чини је смисленом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas