· · Коментари: 1
ЗАНИМЉИВО

Доживела је непријатност, одбила је просидбу Саше Поповића, а онда је директор ГРАНДА избацио

Била је међу првим избаченим певачицама

1617518356_sasa.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Злата Петровић, пре неколико година доживела избачена је из Гранда због обнажених груди.

Прочитајте још: Дарко Лазић се огласио након навода да га тражи полиција (ФОТО)

Наиме, Саша Поповић имао је тада строгу политику куће, да ниједна певачица не сме да ремети углед Гранда, а посебно да има обнажене фотографије. Тада су се у јавности појавиле, Златине наге слике, због којих је платила скупу цену.  Саша је избацио из Гранда, заједно са многим њеним колегиницама. 

- Могло је да му се допада или не допада моје понашање, али ми смо одувек људски разговарали. Није било никакве зле крви. Некада је било кобно ако вам неко слика доњи веш или голе груди. Данас је то карта за вишу позицију на естрадном небу и Поповић то зна - рекла је Злата гостујући недавно гостујући у једној емисији.

Мало је познато да је она била и у вези са садашњим директором Гранда, а како је и сама истакла поред њега се две године осећала као принцеза. 

Прочитајте још: Лепа Брена је написала: "Уз доброг капетана..." а пратиоци оштро узвратили!

- Сале и ја смо били две године заједно. Мислим да је он тад био директор "Зама" и радио је са "Слатким грехом". Виђали смо се кад смо били у прилици, често и код њега у Новом Саду. Ма он је био и остао предиван. Такав човек се више не рађа, мајке ми моје. Поред њега сам се осећала као принцеза. Он је ватра у кревету! Јао, шта причам?! Никада ми није било битно да ли је у кревету добар или лош. Мушкарци ме никада нису привлачили по томе какви су у кревету. Волела сам њихове особине, а Сале је припадао мојој енергији - изјавила је певачица за "Курир Старс".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.