· · Коментари: 0
ДИЈЕТА

Драге даме, ево како да зауставите гојење?

Начин живота и храна, највише утичу на дебљање код жене

1607098326_Depositphotos_254310954_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос

Жене углавном имају великих проблема са килограмима. Како бисте себе поштедели непријатних ситуација и проблемима са тежином, потребно је променити неке навике, а највише се пребацити на здравији начин исхране.

Прочитајте још: Да ли сте знали? Оброци у одређеним интервалима НЕ ДОВОДЕ до губитка килограма!

Пратите окружење у којем се храните

Када се нађемо на неким местима, склонији смо већим порцијама хране. Посебно у ситуацијама када се налазите на некој забави, или у друштву у неком ресторану. Било би пожељно, уколико бисте на таквим местима, пробали да контролишете унос калорија. Такође се препоручује да пре самог јела, попијете чашу воде или лимунаду.

 

Познато је да највише волимо да купимо и поједемо оно што видимо на телевизији. Тако да би било пожељно да пробате да одолите искушењу куповине које гоје, у виду кекса, бомбона, чоколада и разних грицкалица


Направите здраве грицкалице

У кухињи држите здраве грицкалице. Када дођете у ситуацију да сте гладни, гледајте да вам воће и поврће буде при руци.

Прочитајте још: САВЕТИ који ће вам помоћи да смањите ОБИМ БОКОВА

Хлеб и маслиново уље

Кад год желите да једете напољу, узмите хлеб са маслиновим уљем. На овај начин ћете јести мање хлеба.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.