Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
летовање

ДРУГО ИМЕ ЗА РАСКОШ И УДОБНОСТ: Риxос увек иде уз појам луксуза и изузетне услуге

Добро дошли у свет уживања, луксуза и лета за памћење у ексклузивним хотелима од 5 звездица.

1630146034_GLAVNA-Rixos-Tekirova4.jpg
Фото: 1А
Oglas

Добро дошли  у Турску. Било да овог лета изаберете милионски град Анталију, дуге пешчане плаже Белека и Сидеа, бујну природу Кемера, или забавну Алању, добићете искључиво врхунски третман.

Фото: 1А

Све је ово оствариво, у одлично опремљеним хотелима Анталијске ривијере, а посебну пажњу бисмо посветили хотелу Риxос Премиум Текирова 5*, надомак центра Текирове, прелепом делу Кемера у ком природа и историја чине савршен пар. Уклопљен међу јединственим пејзажима планина са једне, и Медитеранског мора са друге стране, Кемер је оивичен 550 метара дугом плажом, која је са заслугом добила плаву заставу ЕУ, као потврду беспрекорне чистоће и лепоте. Међу савршено очуваном природом и окружењем, у заносној игри нијанси плаве и зелене, уживаћете пуним плућима.  За истицање је и чињеница да је посебна пажња посвећена безбедности деце, па за њихову неометану игру и пливање обезбеђена је посебна плажа, „Бабy Беацх“. 

Фото: 1А

Садржаји хотела Риxос Премиум Текирова 5*, просторије, особље, све је на нивоу хотела прве класе, па је и његова алл инцлусиве услуга тешко надмашива. У понуди је импресиван избор соба и апартмана, а чак и стандардни тип собе нуди простран смештај са свим потребним садржајима и дизајном који инспирише на потпуно опуштање. Собе су погледа на башту, језеро, планине или море, а свака поседује балкон, док посебни тип соба „Поол Суите“ има и свој базен. Ако чезнете за одмором на ком ћете удовољити искључиво себи и својим потребама, овај тип собе је идеалан избор за ваш летњи бег. Површине су 45м2, и поред спаваће имају и дневну собу, за осећај удобности дома. За додатни комфор, и боравак породице, прилагођене су „Фамилy“ собе, чија су погодност пространост, на 52м2 и две одвојене спаваће собе.

Фото: 1А

Свакако, оно што хотел Риxос Премиум Текирова 5* ставља у први план је велики избор садржаја. Спа и њеллнес центар, бисокоп, часови плеса и кувања, журке на плажи, дискотека, аква парк, мини аква парк, „Адвентуре парк“... Све до сада набројано је само један мали део онога што хотел нуди, и верујте на реч, на одмору у оваквом хотелу нећете осетити потребу да напустите комплекс, јер ћете у њему наћи баш све потребно за уживање.

Фото: 1А

Путујете са децом? Још једна од многих предности хотела Риxос Премиум Текирова 5* је „Риxy“ дечији клуб, са најлепшим простором за вашу децу, који нуди све од соба за бебе, игралишта, па до собе са видео играма, часова плеса, разних спортова, уметничких радионица, а све то у најлепшим бојама, које улепшавају боравак сваком детету.

Фото: 1А

Иако вероватно нећете осетити потребу да лутате много даље од хотела, добро је имати опције, а за то ћете имати прилику у самом центру места Текирова, где се налазе продавнице, ресторани и додатна забава. У Турској ћете се на вашем летовању осетити заиста привилеговано, а сигуран корак ка одмору је добро информисање, што можете учинити на званичном сајту агенције „1 А Травел“, која има аранжмане за Турску и Египат. На самом сајту можете направити онлине резервацију, а за сва питања се обратити контакт центру на 011/655 78 00.

Фото: 1А

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas