Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУДБИНА

ЈЕЗИВО! Ако имате утисак да испаштате ТУЂА НЕДЕЛА, прочитајте колико генерација траје породично ПРОКЛЕТСТВО?

Од предака смо наследили изглед, начин размишљања, спиритуалност, емоције.

1619184405_smartphone-1790835_1920.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Могу се наследити и проблеми са болестима зависности, обољења, неуспеси и на тим "замкама" породичног стабла треба радити како се не би понављале. 

Шамани и филозофи су одавно уочили значај њиховог утицаја на нас и прибегавали су различитим спиритуалним чишћењима.

Прочитајте још: Супруг након 20 година сазнао женину тајну: Ово је разлог због ког је скривала истину

Све што нам се догађа данас је последица прошлости. Она утиче на наше партнерске односе, емоционалну стабилност, физичко здравље, осећај патње или радости, ниво успеха...

Утицај претходних генерација
1) Прва генерација - Ја.2) Друга генерација - представљају наши родитељи и они формирају наше тело, здравље, преносе нам уверења и схеме понашања.3) Трећа генерација - представљају наше баке и деке и они су одговорни за наш интелект, таленте и способности.4) Четврта генерација - наше прабабе и прадеде и они су одговорни за нашу радост и хармонију у животу и наше материјално благостање.5) Пета генерација - наше чукунбабе и чукундеде су одговорни за нашу безбедност у животу.
Максималан утицај предака се рачуна до четвртог колена

Максималан утицај суптилних тела наших преминулих предака не прелази четврто колено. Дакле, значајан утицај сеже до наших чукунбаба и чукундеда, не даље од тога.

Изгубљене душе

Нису све смрти добре, нити су сви преци добронамерни. Занимљиви су случајеви изненадних смрти (аутомобилске, несреће, мистериозне болести...) када душа предака доживи шок и не успе да направи миран пут на виши ниво. Душе тада остају заробљене и покушавају да остваре комуникацију са потомцима који их не чују.

Тада можемо имати осећај тескобе, страх, недостатак енергије, а у најекстремнијим случајевима, дешава се да временом судбина крене у смеру покојникове судбине.

Самоубиство у породици може да "зарази" породично стабло и да се понавља...

Прочитајте још: Била је сама са децом у кући, а онда је у мраку угледала НЕПОЗНАТУ СИЛУЕТУ!

Самоубиство може да "зарази" неколико наредних генерација и ако се не третира правилно ова предачка траума, дешава се да се у истој породици у неколико генерација срећу самоубице. У случају несрећа, чест је случај да душа покојника остане на том месту, запоседа простор.

Многи људи имају осећај да живе "туђ живот".

Понављање судбина

Чест је случај да сиромашни родитељи који су цео живот мукотрпно радили да би стекли основне ствари за живот, улажу у наследнике и њихово образовање. Иако ово раде из најбоље намере, остављају нам своје неостварене жеље, животне моделе, терете и понављајуће судбине. Велики број људи не уме да се отргне од ових утицаја и цео живот има утисак да живи нечији "туђ живот".

Прочитајте још: Излечени момак је рекао: "Спасила су ме ова два човека" и показао је на икону у цркви која је пиштала

Зато је потребно да се ради на породичном стаблу, да се лече замке и трауме које нам оно оставља. Тек тада преци постоју добри и дају нам ветар у леђа на нашем индивидуалном путу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas