Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОКТИ

ДУЖИНА ПРСТИЈУ ЈЕ ПРЕСУДНА: Ево како да изаберете савршен облик ноктију (ФОТО)

Руке и прсти ће изгледати лепше и елегантније уколико негујете прави облик ноктију који вам највише одговара.

1609859954_nokti-oblik-ruza.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / наилпромагазине
Oglas

Савршен облик ноктију који ће пристајати баш вама зависи од дужине и облика ваших прстију.

Без обзира на трендове који владају, увек се треба држати овога како би вам руке и нокти изгледали лепо и неговано, а не вештачки и потпуно неприродно.

Прочитајте још: ПРИРОДНО ЈЕ НАЈБОЉЕ: Направите сами шампон за масну косу

Ево који облик одговара којем типу прстију:

1. Овални нокти

Овални облик ноктију личи на бадем облик, али нокат се више обликује као јаје, без зашиљења на врху које одликује бадемасти облик. Пристаје мањим шакама са кратким прстима, јер визуелно продужава прсте и чини руке суптилнијим и елегантнијим. 

Прочитајте још: Направите домаћи балзам за нокте: Уз овај рецепт ће постати јачи

2. Округли нокти

Ако су вам прсти кракти, нокатна плоча широка, а шака просечне величине, ваши нокти би требало да имају округли завршетак. То ће дати нежнији изглед и визуелно сузити широку нокатну плочу. Такође, прсти ће деловати издуженије и елегантније.

Прочитајте још: Како да наносимо шминку са ШЉОКИЦАМА? Пет правила

3. Четвртасти / правоугаони облик

Овај облик је добар избор само за даме које имају равну нокатну плочу и дугачке прсте. Код свих осталих виозуелно скраћује прсте и делује потпуно вештачки.

Прочитајте још: Пахуља, лампион, јелкица и још украса на новогодишњим ноктима (ВИДЕО)

4. Правоугаони облик са заобљеним ивицама

Већини људи нокти природно расту у овом облику, па га је најлакше одржавати и свакоме лепо стоји. 

Прочитајте још: Хит на Инстаграму: Пикасо нокти! Брзо, лако и ПРЕЛЕПО! (ФОТО)

5. Облик бадема

Овај облик помаже да вам прсти изгледају дуже и тање, те одговара дамама са краћим и пунијим прстима.

Прочитајте још: Отворите ЦРВЕНИ лак, пустите празничну музику и направите ПАКЕТИЋЕ (ВИДЕО)

6. Стилето нокти

Овај облик ноктију је изузетно драматичан. Односи се на веома дугачке нокте изразито зашиљене од средине ка врху. Ретко коме добро стоји, баш због неприродне дужине ноктију и не може да опстане без гелова.

Прочитајте још: ДИСКО нокти у пет потеза од ЛАКОВА које сте хтели да БАЦИТЕ (ВИДЕО)

7. Ковчег или балерина облик

Правоугаони облик који је додатно сужен са стране на врховима, али задржава геометријску четвртасту форму. Добар је избор за даме које имају јаке, дуге нокте и танке прсте.

Прочитајте још: Поломио се нов КАРМИН! То није трагедија, брзо по УПАЉАЧ! (ВИДЕО)

8. Облик ружа

Ово је тренутно један од најпопуларнијих облика ноктију јер визуелно издужује прсте и одговара дамама са кратким прстима. Носе се и дуги и кратки нокти овог облика, који је осмислио уметник Парк Еункјунг.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas