Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

Две највеће СВЕТСКЕ ЗВЕЗДЕ хтеле да изврше самоубиство: Разлози су невероватни!

Светске звезде тешко подносе славу, због чега се често препуштају алкохолу, дроги, а неке од њих покушају себи и да одузму живот

1623247292_bili.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Билли Еилисх
Oglas

Иако сви мисле да је им је живот бајка, велике светске звезде тешко подносе славу. Гламурозан живот и милиони фанова ипак им не причињавају велико задовољство, јер често умеју да поклекну и предају се пороцима, а неки због великог притиса покушају себи чак и да одузму живот.

Прочитајте још: НАТАША БЕКВАЛАЦ са сестрама ужива на пићу без трунке шминке: Да ли би ОВАЈ незгодан коментар могао да направи свађу? (ФОТО)

Међу њима су две најпопуларније светске звезде, које планетарно људи обожавају.

Били Ајлиш

У једном интервјуу, идол многих тинејџера је испричала, како је имала суицидне мисли након што је постала планетарно популарна и није могла да се носи са успехом, па је помишљала да себи одузме живот, због депресије са којом се дуго бориллла.

- Желела сам да скочим кроз прозор на свој 17. рођендан, али сам се у том тренутку сетила мајке и одустала сам.

Лејди Гага

Због живота у кући у којој је била под свакодневним надзором, Лејди Гага је својевремено испричала, како је желела себи да одузме живот, као и да не може да поднесе чињеницу да што је позната.

- Тотално сам одустала од себе. Мрзим то што сам славна. Осећам се истрошено и искоришћено. Не видим поенту свог живота, осим што сам потребна својим родитељима и сестри. То је оно о чему сам свакодневно размишљала током протекле две године и што ме је наводило на суицидне мисли- рекла је она.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas