· · Коментари: 0
ПРАВИЛА УРЕЂЕЊА ДОМА

Две необичне НАМИРНИЦЕ које по ФЕНГ ШУИЈУ дозивају срећу и благостање у дом

Према правилима древног кинеског метода уређивања куће, прва ствар је генерално распремање куће или стана, након чега се уносе позитивне енергетске вибрације.

1598907413_feng-suji.jpg
Фото: Pixabay

Први савет је да свој дом прилагодите својим потребама, али да покушате да у њих ускладите основна правила магичног фенг шуи урења животног простора.

Прочитајте још: Чим уђете у КАНЦЕЛАРИЈУ знаћете ко је ШЕФ: Ево УПУТСТВА

Две необичне кухињске намирнице морамо имати у свом дому јер оне уносе срећу, благостање и богатство!

Поспремање дома увек започените с леве стране према десној. Претрпан простор ствара проблеме у комуникацији и производи лоше енергетске вибрације, али ни превише празан није добар.

Прочитајте још: Ово ПОСУЂЕ не треба ПРАТИ у МАШИНИ за СУДОВЕ

Фото: Depositphotos

Уколико имате осећај да вас простор тера од себе, да вам није привлачан или да је превише празан, то значи да га морате оплеменити, развеселити постављањем детаља који позивају на боравак. Простор треба пробудити жељу у нама да се вратимо у њега.

Прочитајте још: КАЛАТЕЈА, ФИТОНИЈА, БИБЕРОВАЦ: Биљке које су ИДЕАЛНЕ ЗА КУПАТИЛО

Доносимо вам две необичне кухињске намирнице које у ваш дом уносе срећу, благостање и богатство.

 

Хималајска со - користи се код главобоље и мигрене, јача концентрацију, подстиче квалитетне односе. Со се држи у посуди на поду, а може се и просути у углове просторије.

Прочитајте још: Пратите ове ствари при уређењу ЕКСТЕРИЈЕРА: Боја ВРАТА је важна, а лепа БАШТА даје енергију

Крупна морска со - скупља негативну енергију. Може се држати у стамбеном или радном простору. Потребно је да у стаклену теглу или посуду ставите крупну морску сол и воду. Оставити да ова смеса стоји неко време док не осетите промене у свом окружењу.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.