· · Коментари: 0
КЛАСИКА

Џемпер који је носила Кејт Мидлтон разграбљен на интернету (ФОТО)

Нежно плави џемпер је Кејт носила прошлог новембра и од тада га жене желе.

1620200133_Kejt.png
Фото: ЕПА

Кејт Мидлтон је постала права трендсетерка и почиње да утиче на стил облачења жена широм света. Прошле године је носила кардиган, током онлајн хуманитарног разговора, а сада такав џемпер може да се купи!

Прочитајте још: Најновији видео Кејт и Вилијам расплакао Британију (ВИДЕО)

Џемпер је био светло-плаве боје, која је омиљена боја војвоткиње од Кембриџа. Уосталом, то је краљевска боја која њој лепо стоји. Дакле, светло плави џемпер који је носила у новембру сада може да се набави за 110 евра (75 фунти). Џемпер је идеалан за пролеће, због нежно плаве боје. Пошто је од мешавине памука и мерино вуне практичан је за хладне вечери да покрије голе руке, а није ни није превише дебео.

Џемпер је најпродаванији у САД и Британији.

Продаја џемпера иде одлично и продаје се онлајн, а најтраженији је у Великој Британији и САД, где сада живе Меган и Хари. Џемпер може да се добије у још три боје: тегет, азалеја и зеленој. Компанија која га производи прави искључиво класичне делове гардеробе.

Прочитајте још: ВЕРЕНИЦА Бруклина Бекама има мистериозну болест - ВИКТОРИЈА шаље букет подршке! (ВИДЕО)

Кејт има класичан стил облачења, а тако је било и док је била млада студенткиња.

Прошле недеље су Кејт и Вилијам прославили 10 година брака, а хаљина коју је носила том приликом исто је побрала позитивне критике и сви су тражили да је купе. Занимљиво је да је ту хаљину носи годинама, а примећена је први пут 2019. године када је Вилијамом посетила Пакистан.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Пошто је то стари модел хаљина сада кошта 1.200 фунти, од свиле је и може се добити само ако се поручи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.