Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Ово су неостварене жеље Џенана Лончаревића

Певач испричао који сан још увек није испунио

1605020418_dzenan.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Популарни певач Џенан Лончаревић коментарисао је нову песму Дина Мерлина и истакао да му се веома допала. 

Прочитајте још: Нина Сеничар објавила ФОТОГРАФИЈУ СА ЋЕРКОМ и разнежила све (ФОТО)

- Пресрећан сам што има нову песму и што је одмах успела да буде једна од најслушајнијих. Ја не волим те термине, али одмах је била у трендингу. Драго ми је да је једна песма успела да победи, да се издвоји. Иначе, мене излуђује то мерење и бројање, мислим да данас не можеш да изађеш на улицу и да се некоме обратиш ако не кажеш – „Имам 17 милиона“...

- Баш то не волим. „Јутјуб“ не може бити мерило квалитета и успеха неке песме, јер може да кликне и онај кога то не занима. Па онда имамо то бустовање, плаћање... Мизика треба да се слуша, а не да се гледа. Публика мора да осети оно што ја осећам док певам. Не могу да отпевам ништа што не разумем и не осећам - рекао је певач у емисији "Кец на једанаест". Када је о његовој дугој и успешној каријери реч, наглашава да има још неколико жеља. 

- Жеља ми је да ми Џибони напише песму, и да је напишем нешто за Дина Мерлина. Ако се то догоди – ја сам све успео, и срећан сам човек. Вечити сам оптимиста, и у овој ситуацији са вирусом, трудим се да цела ситуација на мене не утиче, да не посустанем. Свирао сам све време, на „Инстаграму“ и на „Фејсбуку“ сам сигурно десет до 15 недеља сваког дана имао концерте уживо, желео сам да се дружим са људима и да са њима тако будем у контакту – рекао је Џенан и открива да ли му је Евровизија неостварени сан.

Прочитајте још: Катарина Грујић открила детаље везе са фудбалером (ФОТО)

- Била ми је сан, да, али мислим да је требало да послушам савет једног пријатеља и да се не појавим на Беовизији. Мислим да нису разумели моју песму. Мислим и да Беовизија није посвећена слању најбоље песме на Евровизију. Концепт тог такмичења ми се не допада. Не кажем да нема добрих песама, али сматрам да је требало да буде више квалитетнијих нумера - закључио је певач.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas