Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЛУМИЦЕ

Џенифер Анистон и Риз Витерспун усред пандемије промениле фрузуре и добиле 4 милиона лајкова!

Славне глумице снимају другу сезону серије "Јутарњи програм".

1612943923_Jutarnjispou.PNG
Фото: Instagram/ screenshot themorningshow
Oglas

Вратиле су се на посао и изгледају боље него икада. Џенифер Анистон и Риз Витерспун су снимљене на сету за другу сезону серије "The Morning Show".

Прочитајте још: Славна турска ГЛУМИЦА јуче се породила, а само неколико дана пред порођај сликала се ГОЛА! (ФОТО)

Џенифер Анистон (51) се појавила у голубије сивом комплету са уском сукњом и вртоглавим шлицем. Комплет је употпунила сивим салонкама, а на глави није носила маску, већ - визир. На њој и даље сви примећују нову фризуру коју је премијерно показала крајем јануара и за то је награђена са више од четири милиона лајкова!

Нова фризура је добила 4 милиона лајкова!

Наиме, заслужан за њен преображај је стилиста Крис Мекмилан (Chris McMillan) и о томе можете читати ОВДЕ.

Обе носе визире да не би поквариле фризуру!

Међутим, као што је Џенифер визиром покушала да спаси шминку и фризуру, исто је урадила и Риз Витерспун. Она је носила тегет одело са савршеном белом кошуљом и визир невероватног изгледа! Наиме, визир се држи на бради, а не на - челу.

У овој серији њих две глуме новинарке које раде јутарњи програм.

Џенифер Анистон овог пролећа, коначно, очекује сусрет са другарима са којима је снимала чувену серију "Пријатељи", а која је одлагана последњих годину дана.

Сви чекају поновљно окупљање "Пријатеља".

То неће бити наставак серије, већ једноставно сусрет под насловом "Friends reunion".

Прочитајте још:  Једна од најлепших жена на свету позирала ГОЛА у 33. недељи трудноће (ФОТО)

Серија је престала да се снима 2004. године, а Лиза Кудроу (57), Кортни Кокс (55), Мет Лебланк (53), Метју Пери (51) и Дејвид Швимер (54) су потврдили учешће и дали изјаве да су" веома узбуђени" због поновног сусрета.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas