Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПАРОВИ

Џенифер Лопез се преселила због Бен Афлека, а дала му још један ДОКАЗ ЉУБАВИ

Џенифер Лопез је, баш, заљубљена у Бен Афлека и непрестано му доказује колико га воли.

1629267532_JLoIn.PNG
Фото: Instagram/ screenshot jlo
Oglas

Пошто је на рођендан званично објавила обновљену везу са Беном Афлеком, Џенофер Лопез је љубав са глумцем сада и подвукла са црним!

Прочитајте још: Краљица Летиција у омиљеној летњој хаљини: Једноставно и удобно (ФОТО)

Џенифер Лопез обрисала слике са Алексом

Не само што су озваничили пред јавношћу своју везу, већ су Џенифер Лопез и Бен Афлек отишли на крстарење по Медитерану. Џенифер Лопез и Бен Афлек су се и јавно појавили на вечери.

Нема ни слика са инаугурације Џоа Бајдена.

Џенифер Лопез је на још један начин доказала Бен Афлеку да га воли. Наиме, она је на Инстаграм профилу обрисала све фотографије на којима је заједно са Алексом Родригезом, њеним бившим вереником. Наиме, Џенифер Лопез је прво "отпратила" Алекса Родригеза, а онда је и обрисала њихове заједничке фотографије. То укључује и њихове слике са инаугурације Џоа Бајдена!

Прочитајте још: Џенифер Лопез и Бен Афлек на вечери: Класичан изглед и најмодернија сукња лета (ФОТО)

Обрисала је све бивше

Од свих инкриминишућих доказа остао је само снимак на којем Џенифер Лопез пева за новог председника, а на тренутак се види Алекс Родригез који седи између осталих званица. Осталих заједничких слика нема, а једине мушкарце које је Џенифер Лопез оставила су њени сарадници.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ценифер Лопез и Алекс Родригез су се забављали од 2017. године, а марта 2019. године су били верени. Пар је одложио венчање за 2020. годину због епидемије, а била је заказана за прошли јуни. Међутим, априла ове године они су раскинули.

Прочитајте још: Принц Хари иде у Лондон са камером, а срешће САМО једног члана КРАЉЕВСКЕ породице

Џенифер Лопез и Бен Афлек траже кућу

- Бољи смо као пријатељи него као пар. Подржаваћемо послове један другом, Желимо један другом децу - објавили су њих двоје на друштвеним мрежама.

Џенифер Лопез има близанце Еми и Макса (13) из брака са латино певачем Марком Ентонијем, а Алекс Родригез има ћерке Наташу (15) и Елу (13).

Џенифер Лопез се преселила из Мајамија.

Џенифер Лопез је изјавила да у Лос Анђелесу тражи кућу са Бен Афлеком и да се преселила из Мајамија, где је живела са Алексом.

Прочитајте још: Синди Крафорд показала парадајз из врта па се скинула у БИКИНИ и открила нешто на ТЕЛУ (ФОТО)

 Џенифер Лопез и Бен Афлек су се забављали 2004. године, а забављали су се 2002. године када су се упознали на снимању филму "Gigli". Пар је глумио и у филму "Jersey Girl", а он је играо и у њеном споту "Jenny from the Block". Верили су се новембра 2002. године, а наредне године су раскинули веридбу због агресивних медија који су их назидали "Бенифер".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas