· · Коментари: 0
лек за несаницу

ЏЕСИКА АЛБА открила којим напитком се разбуђује након непроспаване ноћи! (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Колико пута сте имали непроспавану ноћ? Славна глумица, Џесика Алба има тајну комбинацију која ће вам помоћи да се разбудите.

1623588047_Dzesika-Alba.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ јессицаалба

Било да синоћ нисте спавали због бебе која је плакала целе ноћи, лудог изласка или сте се загледали у омиљену серију, сигурно не желите да проведете остатак дана као зомби.

Тајни напитак Џесике Албе

Џесика је поделила са пратиоцима на Инстаграму тајни напитак којем се окреће после непроспаване ноћи.

Прво је направила еспресо кафу, а затим је кренула да мућка свој напитак у блендеру.

Прочитајте још: Сервирање вина - сва правила на једном месту: Ако имате јефтино вино у кући, научите како да му побољшате укус!

Рецепт:

Биће вам потребни

  • млеко (топло)
  • сируп од агаве (мед је одлична замена)
  • цимет

Помешајте све састојке и разбудићете се за секунд!

Ова комбинација је већ позната као пиће које је добро за буђење, пре свега јер подстиче циркулацију, која је кључна за будност. Поред тога што помаже код несанице, овај микс помаже и код болова у грлу и кашља, позитивно делује на кости, елиминише нагомила токсине из организма.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.