Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МРШАВЉЕЊЕ

Е, ово нам је СВИМА ТРЕБАЛО! Ово је храна која ОБУЗДАВА АПЕТИТ

Храна од које се не таложе масне наслаге, али храна од које ћемо се осећати ситима је сан свих који воде рачуна о свом изгледу

1600980582_supa.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Постоје намиринице које ће живот учинити лакшим и решити вас вишка килограма. Управо те намирнице ће помоћи да једете мање, а осећате се сито и здраво.

Прочитајте још: ОВИХ 7 намирница МОЖЕТЕ јести увек и БЕЗ гриже савести!

То су намирнице које осим што су здраве, у организам ће унети и потребне витамине, минерале и влакна која су нужна за здраво функционирање нашег тела и ума.

Вода

Прочитајте још: Пупчана врпца се прерано СЕЧЕ! Да се то ради само неколико МИНУТА касније десило би се нешто ОДЛИЧНО

Са нула калорија, вода је углавном одговор на све кад је реч о нашем тијелу. Како бисте смањили апетит, пре сваког јела попијте чашу воде.

Јабуке

Жвакање јабуке је дугачак процес, који вашем уму даје време да региструје да ли сте сити или не. Јабуке садрже и пуно влакана, што надомешћује тај осећај ситости.

Зобена каша

Прочитајте још: ДИЈЕТА 80/20 - Ево зашто је звезде воле!

Зобена каша је једна од најздравијих облика угљених хидрата, а низак гликемијски индекс значи да полако улази у крвоток, због чега се много дуже осећате ситима.

Коштице од лана

Прочитајте још: Да ли сте чули за ЈАПАНСКУ ВОДУ? Можете је направити код куће, а ово су њене ПРЕДНОСТИ

Сирове коштице од лана су богат извор омега 3 масних киселина и влакана. Што више влакана укључите у своју исхрану, то ће се полако подизати ниво шећера у крви, а тиме ћете дуже остати сити.

Шљиве

Познате као храна која скупља, шљиве вам помажу да се борите са жељом за шећером и задовољавају вашу потребу за слатким.

Супа

За предјело поједите супу и осећаћете се сито и појести мање главног јела и десерта.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas