· · Коментари: 0
МИСТЕРИЈА

Ејми, Морисон, Кобејн... Имали су умрли у 27. години, а све им је писала у хороскопу

"Куб 27” или “Заувек 27” је назив за групу врхунских музичара који су свој живот завршили у 27. години живота.

1617953753_Britanka.png
Фото: ЕПА

Најпознатија имена, међу њима, су Џим Морисон, Џенис Џоплин, Џими Хендрикс, Курт Кобејн, Брајан Џонс, а од пре неколико година и Ејми Вајнхаус. Осим што су сви у истој години живота отишли у смрт, сви су били оригинални и може се рећи пионири у свом музичком стваралаштву. Још нешто су имали заједничко, а то је проблем са дрогом и алкохолом због чега су и отишли прерано.

Прочитајте још: Дечија књига о Марку Краљевићу предвидела КОРОНУ, а преведена је и на кинески језик

Хороскопи оваквих људи су увек изазов за астрологе. Постоји много анализа и претпоставки због чега је баш 27. година била пресудна. У недостатку јасних астролошких доказа, неки су ову мистерију назвали проклетством.

Хендрикс Фото: Пиксабеј
Критичност 27. године не може да се докаже, али нешто друго може!

Иако астролошко учење претпоставља проклетство као појаву, у случају “Клуба 27” не постоје егзактне подударности које би указале на то, а још мање којима би се доказала критичност баш 27. године живота тих уметника. Ипак, сви набројани уметници су имали одређене положаје планета у хороскопу који су указивали на компликације са опијатима и критичност баш те године када су и страдали.

Зависници се препознају по сукобу планета Сатурн и Нептун.

Хороскоп особе која је зависник увек има “сукоб” између поља и планета које симболишу рационално и ирационално. Две планете, симболи тога, су Сатурн и Нептун. Уколико особа има “нападнутог” Сатурна (рацио) и израженог Нептуна (ирационално) превага иде у корист овог другог. Још тежа је слика када су ове две планете између себе у аспекту, а то је био случај свих наведених уметника.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

Астролошко је правило да једна “појава” мора да се види на бар два места да би прогноза била тачна. Тако посматрано, аспект Нептуна и Сатурна је био само предуслов. Остатак хороскопа је требало да пружи комплетну слику.

Сви су имали наглашену Водолију и Урана у аспекту са Марсом, Сатурном и Плутоном.

Ту стижемо до упечатљивог аспекта који су имали сви, а то је наглашен знак Водолије или планету Уран (рок музика) у аспекту са Марсом, Сатурном или Плутоном. Уран је планета изненађења и неконвенционалног понашања. Планета која симболише рок музику, али и самоубилачко понашање. Његов лош аспект са рушилачким планетама потврђује оно што су Нептун и Сатурн већ најављивали.

Џим Морисон Фото: Пиксабеј

Сатурново транзитно кретање је споро. Потребно је 28-29 година да поново дође на тачку где је био у тренутку рођења.

Прочитајте још: Да ли сте чули за принцезу Кутулун? Била је јача од свих мушкараца, НОСИЛА ИХ ОЦУ, а њена смрт је МИСТЕРИЈА

Овај циклус је повезан са добом сазревања и временом када човек најчешће доноси важне животне одлуке, било да су оне стваралачке или рушилачке. Ипак, они су умрли у 27. а не 28. години.

Нептун их је обавио маглом
Сатурн осим рација представља и издржљивост, упорност и дисциплину. Превага Нептуна у њиховим хороскопима проузроковала је краћи живот, јер у магли којом их је он обавио, осим музике којом Нептун, такође, влада, бољи избор је била једино смрт, па макар и - наизглед случајна.
Сви су умрли када је Јупитер пролазио кроз Шкорпију.

Ту долазимо до још једне подударности, а то је - сви су умирали када је транзитни Јупитер пролазио кроз знак Шкорпије, осим у Ејмином случају, када је транзитни Јупитер правио опозицију (неповољан аспект) према наталном Сатурну у - Шкорпији.

Неће сви са оваквим хороскоп завршити живот прерано, али...

Јупитер је планета експанзије, а егзалтиран је у Рибама (којима влада Нептун - илузија, дрога, ирационално). Дакле, ризичан период је отпочео пре пуног Сатурновог циклуса у 28. години због тога што је Нептун у њиховим хороскопима био пренаглашен и наталним и транзитним планетама.

Наравно, ово не указује на то да свако ко има сличан хороскоп мора свој живот да заврши прерано. Сијасет фактора је утицало на прерани одлазак ових легенди. У суштини, може се рећи да су они своју путању завршили тик пред потпуни Сатурнов пролазак, који, пак, углавном представља прво подвлачење учињеног.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

Наиме, око 28. године сабирамо прве резултате оног што смо проживели. У том узрасту одлучујемо се на животне промене и одлуке. Неко се разводи, неко сели, неко мења професионалну путању, а неко свој живот завршава, нарочито ако је до тада све већ проживео.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.