· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Елизабет Харли је у УЖАСУ провела последњу годину и на посебан начин прославила крај изолације (ФОТО)

Елизабет Харли је изолацију провела на имању и последње вече је одлучила да прослави.

1620715007_Elizabet.png
Фото: ЕПА

Британска глумица је у недељу прославила крај изолације, пандемије, корона вируса и све што ју је мучило последњих годину дана. Звезда (55) се дотерала и објавила слику.

Прочитајте још: Миа Фароу искрено о Вудију Алену: Он је злостављао нашу децу!

- Надам се да је ово мој последњи викенд у кући #lockdownisnearlyover - написала је Лиз Харли.

На фотографији Елизабет изледа прелепо у златном топу какав је носила пре 30 година, када се пробијала на светској сцени. Деколте је дубок, фризура је сређена са благим таласима, има веома мало шминке, а Лиз на столу има тањирић са кавијаром.

Фанови су одушевљени и коментарисали су слику колико је лепа и да им њена лепота "цепа срце".

Елизабет и син Демијан су провели највећи део корона вируса у кући, на имању глумице. У посету су им долазили пројатељи и родбина, али они нигде нису ишли.

Годину је провела на имању, закључана.

Британска глумица је, чак, дала интервју причајући о прелепом животу у Херфордширу који је провела са осморо људи.

- Осећамо се као фамилија из серије "Тhe Waltons" која је била попуалрна 70-тих година. Има нас деветоро у кући, окупила сам фамилију, мајку, тетку и пријатеље који имају хроничне болести - рекла је Елизабет.

Прочитајте још: Америчка блогерка у Београду: Тамара је разлог зашто сам сањала да дођем у Србију! (ВИДЕО)

- Потпуно сам параноидна да људе које волим нећу сачувати безбедним и нисам хтела да их разочарам, па сам их све окупила код мене. Једино где смо ишли биле су локалне радње и увек смо носили маске и рукавице. Ужаснута сам вирусом да ће се увући међу најдраже - описала је Лиз Харли свој живот.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.