Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

ЕЛЗА је моћан играч, а МЕРИДА гази напред: Шта сте ви у ДИЗНИЈЕВОМ хороскопу?

Да ли сте некада око себе осећале неправду као Пепељуга? Мислите да сте храброг духа као Покахонтас? Проверите који сте хороскопски лик из Дизнијевих филмова.

1599131019_Dizni.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Знате који сте хороскопски знак, а сада можете проверити која сте принцеза.

Покахонтас Фото: Youtube/ screenshot Disney

Прочитајте још: МАТЕМАТИЧАР је "израчунао" овогодишње немире још 2012. године, а ПРЕДВИЂА још СТРАШНИЈЕ ствари

Ован - Покахонтас

Дивља девојка која верује у себе. Гладна авантуре и - нарцисоидна. Бира партнера који је сличан њој, али сматрада она све може боље. Паметна је и тачно зна кад, шта и где треба нешто да каже. Искрен пријатељ .

Бик - Мулан

Изузентно способна, интелигентна и конфликтна. Спремна да убије за своје ближње и често не промислите о ономе што каже или уради. Има турболентне животне периоде пуне неочекиваних успона и падова који се увек неким чудом заврше најбољим могућим исходом. Брутално сте искрен пријатељ.

Мулан је конфликтна, а Јасмин воли да ужива.
Пепељуга Фото: Пиксабеј

Близанац - Јасмин

Мудра особа коај воли да се проводи и ужива. Непоузда и лења, али кад је у питању неки провод прва! . Духовита, харизматична имного среће у љубави и огромни круг пријатеља.

Рак - Пепељуга

Нежна, крка бића која свако може лако да повреди. Изванредни су пријатељи и помогну. Често се скривају у свој свет и повучени су. Опседнути су својим изгледом. Привржени су породици и под њиховим утицајем.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

Лав - Бела

Као и прелепа Бела и Лав увек уради праву ствар. Зна шта треба да каже и не прави грешке. Поуздан је  увек "спаси" дан или ситуацију. Креативност је лаву само бонус. Искрен пријатељ.

Бела увек ради праву ствар, а Снежана је практична и педантна.
Бела Фото: Youtube/ screenshot Disney

Девица- Снежана

Као и Снежана и Девице су скромне, а уједно педантне и воле да им је све на свом месту. Међутим, Снежана је практична. Не потреса их претерано туђе мишљење, али их ужасава хаос било ког типа. Пожртвоване су и врло дисциплиниване.

Вага - Златокоса

Златокоса је неодлучна особа, нежна и обожава своју косу. Увек се двоуми да случајно не погреши, па је често фрустрирана, неуравнотежена и често се погуби.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Елза Фото: Youtube/ screenshot Disney

Шкорпија - Успавана Лепотица

Флегматична и добро се прилагођава свакој ситуацију. Воли да ужива и да се проводи. Волите топлину дома и комфор. Често има испаде нервозе над  најближима, а онда се искупи. Обожава да спава.

Стрелац - Храбра Мерида

Поуздани, својеглави и никад не слушате савете. Стрелац је рођен под "срећном звездом", па када упадне у било какав проблем вешто га решава. Импулсиван, интелигентан, довитљив и не држи га место.

Мерида је незаустављива, а Елза способна.

Јарац - Елза

Има неки магнетизам који привлачи. Моћан играч, својеглав, способан. Упоран, гладан пажње и увек тражи нешто ново, узбудљиво. прави владар, вођа, хладан и чврст.

Водолија - Принцеза и жабац

Фото: Youtube/ screenshot Cartoon Seasons

Спремна је чак и жабу да пољуби да би добила свог принца. Упорна и темељна, али луда. Креативна и занимљива, али када наступи "жута минута" - бежите. Дуго може да трпи док јој " не пукне филм".

Прочитајте још: "Драго ми је што нећу доживети оно што видим": Убиће тројицу ПОЛИТИЧАРА, а Београдом ће марширати војска

Риба - Мала Сирена

Мала Сирена делује нежно и крхко, али спремна да уради све зарад свог циља. Она је тврдоглава, импулсивна, али се врло често због брзоплетости нађе у великим проблемима. Вероватно сте креативни, али одлични само као саветодавци идеја које вам се често обију о главу. Као пријатељи су одлични.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas