· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Емина Јаховић открила о којој ствари је ЛАГАЛА

Певачица открила до сада непознате детаље из живота

1603960274_emina.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Хаппy

Емина Јаховић, гостујући у једној емисији, испричала је поједине детаље о себи. Оца је изгубила када је имала само шест година, а у школи је волела и да слаже другарице око једне ствари.

Прочитајте још: Милан Марић открио све о односу Томе Здравковића и Силване

- Нисам имала много времена да проведем са својим оцем, сећам га се као кроз маглу, сећам се неких ствари које ми је причао. Он је знао да сам ја уметник. Мама је била строжија. Лепо су они балансирали то све. Мој брат је преузео улогу оца и мужа, он је све то морао да покрије.

- Он је био на почетку каријере, морао је да сазри све. Тек сада сам почела да се дружим са својом сестром, тога пре није било - рекла је певачица и открила да је у школи лагала девојчице да јој је Лепа Брена рођака.

- У детињству сам се дружила са дечацима. Играла сам фудбал, па сам прешла на кошарку. Увек сам се више слагала са мушкарцима, девојчице су биле нежне за мене. Ја сам децу у школи лагала да ми је Брена рођака. Била сам опседнута њом и њеном каријером, била сам њен фан као дете. У то време бити Лепа Брена је било велико рекла је Емина и истакла да је имала јако лепо детињство, али и да се сећа тренутака када није имала шшта да једе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.