· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Емина Јаховић први пут јавно проговорила о односу са бившим мужем

Певачица тренутно борави у Београду

1602229079_emina_07102020_0034.jpg
Фото: Атаимагес

Емина Јаховић, допутовала је у Београд како би представила нови ланац своје шминке, а пред камерама отворено је причала о односу са бившим супругом.

Прочитајте још: Српска глумица ЈЕДВА ПРЕЖИВЕЛА! Након порођаја добила сепсу, упала у кому и била у клиничкој смрти

Њихов развод шокирао је домаће, али и турске медије, а иако су се растали, Емина Јаховић и Мустафа Сандал остали су у добрим односима.  У једној емисији, певачица је открила због чега је њен однос са Мустафом захледнео у последње време, јер се више не прате на Инстаграму, али и не проводе време заједно, као што су то радили у протекле две године.

- То је морало да се деси у једном тренутку. Ове две године смо били много више ту због деце, али они су сада прегрмели те критичне моменте и сада се не виђамо толико често. Нема потребе да се пратимо на Инстаграму, не постоји неки разлог или свађа, али смо се мало удаљили ја и он. Али и даље, као мајка и отац Јамана и Јавуза комуницирамо - рекла је Емина у емисији "Ексклузивно"..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yоур аттитуде +Yоур цхоицес =Yоур лифе #yоурлифеисyоурстаге 🔥

А пост схаред бy Емина Јаховиц (@yаемина) он

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.