Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

ЕМОЦИЈА ЈЕ ЊЕГОВО ДРУГО ИМЕ: Ко је дечко који је синоћ расплакао и најежио Србију? (ФОТО)

Синоћ се у музичком такмичењу "Звезде гранда" на сцени десила магија, захваљујући једном дечку.

1609661534_Isak-Sabanovic.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / исакциксy
Oglas

Кроз ово такмичење прошли су бројни таленовани млади људи. Неки су искористили своје шансе, неки и даље то покушавају, док су неки засијали у једном тренутку и онда нестали са ове музичке сцене.

Прочитајте још: "Чувајте се драги, добри људи, волите, радујте..." Џенан Лончаревић читаоцима Новости пожелео НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ

Али оно што се синоћ догодило на позорници оставило је све без текста и у сузама.

Фантастичан дуел између Ханада Џехверовића и Исака Шабановића, показао је невероватне музичке способности ових младих момака, као и снагу пријатељства и узајамну подршку.

Када је на сцену изашао Исак Шабановић из Бијелог Поља, својом појавом одмах је изазвао симпатије публике и жирија. Пустио је свој раскошни глас и запевао прву песму "Стипу Гатибо", коју изводи Младен Војичић Тифа, и било је јасно да је нова звезде на музичкој сцени рођена.

Прочитајте још: "Да ме поштење и осмех и даље воде кроз живот": Жеља је глумца Зорана Пајића, а ево шта је пожелео свим читаоцима Новости

После првог стиха, Исак је добио 5 гласова од стране жирија и подигао све на ноге.

Поред специфичне боје гласа, уникатних сценских покрета, највећу магију пренео је енергијом коју је несебично делио свима присутнима, а ни сузе нису могле да изостану. 

Другом песмом, од Жељка Бебека "Опрости ми што те волим", потврдио је своју величину, умеће и таленат. 

Да је један од најбољих певача који су се појавили на овој сцени, сведоче и кометнари жирија. Марија Шерифовић му је обећала дует, Јелену Карлеушу је расплакао, а Драган Стојковић Босанац му се поклонио.

Прочитајте још: Саша Ковачевић у новогодишњем интервјуу за Магазин новости: О каријери, девојци Зорани и жељама

Емоција коју Исак преноси кроз своју музику је посебна и магична, а када на све то додате и шмекерски поглед и став, онда је јасно да је звезда рођена.

Рок сцена у будућности неће имати бриге и верујемо да ће се вратити на велика врата, захваљујући оваквим људима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas