Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Болна исповест Огњена Амиџића: "Тог дана сам изгубио доста"

Познати водитељ испричао је све о тешким тренуцима које је преживео

1619370340_ognjen-amidzic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Огњен Амиџић, један је од наших најпознатијих водитеља. Иако је увек ведар и расположен, његов живот није био нимало лак.

Прочитајте још: Њена мистериозна смрт шокирала је јавност: Трагична судбина певачице пред којом је била блистава каријера (ВИДЕО)

Рано је изгубио оца за кога је био јако везан, а његову смрт тешко је поднео: 

- Одрастао сам у кући уз оца који је радио то што је радио. Телевизија је била једна тад, а покривала се цела Југославија, то је био озбиљан посао. Најтежи дан у животу ми је био кад сам изгубио оца. Од тад сам према свим тим губицима, имам чудан осмех. Имам информацију, али не могу то да доживим. Читава екипа је страдала, са извршења задатка кренули су назад, спремљена је заседа, њих су пресрели. Он је био фанатик што се тиче посла, и телевизија Шабац је прва локална телевизија која је направљена у Југославију. Био сам код куће кад су ми јавили да је тата погинуо - испричао је Огњен у емисији "Премијера Викенд специјал" и додаје како је и сам започео водитељску каријеру:

1994. сам почео, имао сам добру екипу на телевизији Шабац, и то је био добар ветар у леђа. Ја сам са оцем одрастао, и слушајући то ја сам у рукаву имао све информације. Мама ми није дала да се бавим информативом, мене је увек више привлачио МТВ - каже Огњен.

Још један губитак, Огњен је доживео 2016. године, када је после дуге и тешке болести преминуо његов велики пријатељ и колега Маринко Маџгаљ:

- Имали смо заједничке идеје и сличан смисао за хумор, имали смо читав план како ћемо се звати и облиачити, све... Тек онда смо отишли у студио - каже Огњен и наставља:

Прочитајте још: Од малих ногу је у позоришту где је представе гледала сатима: Глумица Теодора Ристовски у "Подцасту са Наталијом" открива како је то глумити са свекром (ВИДЕО)

- Прича Фламингоса је завршена те 2016. године. Тог дана сам изгубио доста. Код таквих тешких ситуација то није губитак од једног дана... Читав тај период се спремаш за тај дана, али остављаш проценат наде. Он је био специфичан човек. Све песме смо правили на гитарама, и пошто њега више нема, стављањем тачке на ту причу,  гитару смо бацили у воду- закључио је водитељ.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas