· · Коментари: 0
РОДИТЕЉСКА ЉУБАВ

Емотивном поруком Северина честитала рођендан сину: Фотографија графита изазвала посебну реакцију певачице (ФОТО)

Северина је честитала рођендан сину Александру.

1613828225_Severina.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / РТВ Пинк Оффициал

Начин на који је Северина честитала рођендан свом сину је несвакидашњи. Наиме, на свом званичном Инстаграм профилу поделила је фотографију једног графита на ком су насликани она и њен син како се грле.

Прочитајте још: Мина Костић проговорила о тучи са колегиницом: "Дирала је тамо где не треба!" (ВИДЕО)

Северина је послала емотивну поруку и честитала рођендан сину овим речима:

- Кад си се родио, падао је снијег у Сплиту. Кад си се родио, родила сам се и ја. Твоју слику привремено не смијем објавити, али графит који стоји на зиду једне куће, који сам управо добила, још није забрањен. Хвала добрим људима који су ми послали овај графит и хвала аутору... Сретан рођендан, чудо моје - написала је уз фотографију графита на ком су њих двоје.

Додала је и песму "Успаванка за дечака" Ђорђа Балашевића који је преминуо јуче у 68. години.

Прочитајте још: Била је највећа звезда 80-их: Трпела је најстрашније ЗЛОСТАВЉАЊЕ од мужа,данас живи на рубу егзистенције

Подсећамо, Општински грађански суд донео је привремену одлуку којом је Северини забрањено да објављује фотографије са малолетним сином на друштвеним мрежама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.