Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРУЖНЕ ТУРЕ

ЕПСКО ХИПИ путовање: Да ли бисте кренули АУТОБУСОМ на ПУТ од 70 дана?

Многи мрзе да путују аутобусом, а 20 људи ће наредне године поново кренути аутобусом из Лондона до Индије, односно Аустралије.

1599740787_bus1.jpg
Фото: Пексел
Oglas

Тачније, ово је прва година у којој ово епско путовање није остварено. Разлог је корона вирус, али је путовање за следећу годину већ заказано и неће се више организовати само једном годишње!

Некада туристи нису журили, него су уживали у путовању. Такође, некада није лет авионом могао свако себи да приушти, па су прелазили хиљаде километара бродом или аутобусом!

Више од два месеца
Аутобус до Индије прелази 20.000 километара и пролази кроз 18 земаља, а траје 70 дана.

Прочитајте још: Потпуни ХИТ У СВЕТУ: Туре у којима откривају КО ИМ ЈЕ ДЕДА плаћају 8.000 евра, а долазили су и у СРБИЈУ

Нова-стара рута ће бити поново успостављена, наредног пролећа само једном годишње, а ако се људима допадне и чешће.

Традиција Фото: Youtube/ screenshot Debdut YouTube
Места има само за 20 путника, а могу да изађу кад год хоће из аутобуса и врате се да наставе путовање!

Места има само за 20 путника, а туристи ће моћи да бирају целу руту или само део. Јер, ово је "хоп он, хоп оф" аутобус и може да се изађе из њега и поново уђе. Дакле, пролази се кроз Европу и стаје се у све веће градове попу Париза, Брисела, Прага, Берлина, Варашаве, а одна се наставља ка Москви и Сибиру, па Кини и југоисточној Азији. Они који наставе ка Сиднеју моћи да протегну ноге и на Тајланду, у Сингапуру...

Тура је инспирисана хипи путовањима и кружним турама бек-пекера Фото: Пексел

Хипи бек-пекери
Бекпекери су последњих година кретали на путовања слична легендарним хипицима.

Ова тура је, уствари, инспирисана хипи путовањима која су се на исти начин одвијала педесетих и шездесезих година прошлог века.

Потпуни комфор!

Овог пута туристи ће уживати у комфору удобних седишта која могу да се претворе у лежај, а имаће и тоалет, интернет, пуњаче за телефон, мониторе...

Прочитајте још: ОВА земља даје 3.000 долара сваком ТУРИСТИ који се у њој зарази КОРОНОМ

Карата за оваквом путовање до Индије котша 15.000 евра и први полазак је заказан за мај следеће године. Тада је и идеално време, јер се завршава кишна сезона у Мијанмару и Индији, а топи се снег у Русији и Кини.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas