Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

ВЕОМА ЈЕ ВАЖНО где су ОГЛЕДАЛА у вашем ДОМУ: Ово каже ФЕНГ ШУИ

У фенг шуи филозофији, распоред огледала у вашем дому је од велике важности…

1597922518_bathroom-437210_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ако се огледала распореде на прави начин, верује се да она могу увећати ваше богатство, срећу и здравље. Ипак, ако се не распореде добро, она могу доста нашкодити вашем благостању. Сетите се само да ваше огледало дуплира све што рефлектује.

Прочитајте још:  Овде ПОСТОЈИ НАЧИН: Ево како да остварите ПОПУСТ на летовање

Прочитајте још: Важно за све родитеље! Уколико вам дете има овај ПРОБЛЕМ, гастроентеролог ИМА РЕШЕЊЕ

Како бисте имали квалитетни распоред огледала у свом дому, ево десет ствари које не смете никада рефлектовати:

Фото: Пиxабаy

Врата и прозоре
Кревет
WЦ шољу
Друго огледало
Неред
Било шта неуредно
Оштре ћошкове
Лошу слику

Да ли се врата вашег дома отварају према малом фоајеу? Ако је ваш одоговор потврдан, онда вероватно имате зид наспрам улазних врата и то блокира проток енергије. Уколико имате мали улазни ходник, огледалом можете визуелно увећати тај простор. Наместите га тако да не гледа директно на врата. Такође, лепим огледалом на грациозан начин желите добродошлицу енергији.

Прочитајте још: САВЕТИ ДИЗАЈНЕРА: Не правите од ДОМА СКЛАДИШТЕ

Једини разлог због ког се препоручује поседовање огледала изнад или иза шпорета у кухињи је могућност особе која кува да види шта се дешава иза његових или њених леђа. Ако не кувате леђима окренутим према вратима, не морате бринути о томе. Најбоља солуција за кухињу је проналазак кухињских алата који имају рефлективне површине и који ће вам дати могућност да видите врата док припремате оброке.

По фенг шуи филозофији, огледала у купатилу нису добра ствар. Ипак, ако мислите да вам је неопходно држите га покривеним, јер оно никада не сме рефлектовати WЦ шољу. Огледало ван купатила сматра се добрим јер не дозовљава енергији да уђе у купатило и оде низ сливник.

Огледала у купатилу нису добра ствар иако их сви имамо у овој просторији!

Ако проводите ноћи без сна, огледало у вашој спаваћој соби је сигурни кривац за то. Оно премешта енергију са једне стране на другу и не да вам мира. Огледало поред или изнад кревета је нешто што по сваку цену морате да избегнете. Ако имате огледало на ком видите свој одраз док лежите, оно ће у вашу везу довести трећу особу.

Прочитајте још: Сваки ЕНТЕРИЈЕР би требало да има мало ове БОЈЕ: Доноси ОСЕЋАЈ ТОПЛОТЕ И УДОБНОСТИ

Огледала у дневном боравку или трпезарији су дефинитивно најбоља. Ако огледало рефлектује храну на столу, онда ће оно дуплирати њену визију, која се интерпретира као изобиље или богатство. Само се побрините да огледало не рефлектује врата или прозор.

Избегните огледала у спаваћој соби!

Огледала на плафону су нешто што треба избегавати. Рефлексија пода у огледалу није добра за ваш фенг шуи. Немојте постављати огледала тамо где ће шкодити вашој енергији или прекинути њен ток. То се посебно примењује за огледала на крају ходника, која симболично говоре енергији да остане подаље од тог простора и привлаче негативну енергију.

Прочитајте још: Почиње ШКОЛА! Преуредите дечију собу, а ГЛАВНА ЗВЕЗДА мора да буде ОВАЈ комад намештаја

Огледала по фенг шуију никада не смеју бити прљава или поломљена, већ светлуцава, беспрекорна и пуна живота. Античка, стара огледала, па и она без рама су нешто што се мора избегавати. Такође, када их качите, водите рачуна да она равно належу на зид, односно да се не нагињу напред.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas