Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

НЕ ВОЛИТЕ ДА ГУБИТЕ, па макар то била и свађа са партнером? Ево како ћете увек изаћи као ПОБЕДНИК

Корисни савети.

1607949944_Depositphotos_243010640_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Свађа је једна од оних категорија за коју важи реченица: "Није важно победити, важно је учествовати. Али понекад је ипак добро и победити.

Следећи пут кад се посвађате с партнером, поштујте ова правила и сигурно ћете из ње изаћи као победник.

Пустите партнера нека прича

Што више прича, то су веће шансе да ћете успети да га ухватите у грешци коју онда можете окренути у своју корист.

Прочитајте још: Најгоре реченице које упућујете партнеру, а да тога нисте ни свесни

Контролишите глас

Чим почнете да вичете, то је јасан знак да сте изгубили контролу. Онај који први подигне глас, губи, зато само дубоко дишите и покушајте да останете смирени.

Ћутање је злато

Чак и ако нисте у праву, ако довољно дуго ћутите, врло је могуће да ће партнер попустити и прихватити пораз јер ће га тишина убијати.

Прочитајте још: Парови се свађају 312 пута годишње! А, ово је најчешћи РАЗЛОГ

Не псујте

Фото: Депозит

Псовање је знак слабости, поготово кад је у питању свађа, а слабићи побеђују само у филмовима.

Гледајте партнера у очи

Људи који нису у праву ретко кад могу особу с којом се свађају да погледају у очи. Ако се одупрете пориву скретања погледа, веће су шансе да ћете победити.

Прочитајте још: Разлози зашто ЛЕПШИ ЉУДИ заврше са РУЖНИЈИМА

Будите љубазни

Знамо да је потпуно неприродно, али циљ је збунити противника, а ово је добар трик баш за то.

Имајте на уму да у свађи нема победника

Чак и ако победите, обоје ћете из свађе изаћи повређени. Срећни парови знају да је мање важно ко је победио, а пуно је важније изгладити проблем. Немојте се толико трудитида изађете из свађе као индивидуални победници - трудите се да вам свађа везу учини још чвршћом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas