· · Коментари: 0
СЛОБОДНЕ АКТИВНОСТИ

Ево како се СЛАВНИ ОПУШТАЈУ у слободно време: Ово су ОМИЉЕНИ ХОБИЈИ познатих личности

Иако познате личности имају густ распоред снимања и концерата, поједине се труде да сваки слободан тренутак испуне активностима које ће их опустити.

1598262948_pjimage--26-.jpg
Фото: Депозит

Поред времена које посвећују породици, када су у прилици, баве се омиљеним хобијем. То је и те како препоручљиво и похвално, и може да послужи као пример пратиоцима, да их инспирише и покрене.

Прочитајте још: Ови ОБИЧНИ ЉУДИ изгледају ИДЕНТИЧНО као ПОЗНАТЕ ЛИЧНОСТИ! Погледајте их! (ФОТО)

Понекад је реч о спорту или рукотворинама, које не изискују пуно улагања и доступне су свакоме од нас. Представљамо вам оне који су привукли нашу пажњу.

1. Харисон Форд се бави пилотирањем

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Харрисон Форд ис ан Америцан ацтор, авиатор, анд енвиронментал ацтивист. Хе гаинед wорлдwиде фаме фор хис старринг роле ас Хан Соло ин тхе 1977 филм Стар Wарс, реприсинг тхе роле ин фоур сеqуелс овер 42 yеарс. Wикипедиа Борн: Јулy 13, 1942 (аге 78 yеарс), Цхицаго, Иллиноис, Унитед Статес Хеигхт: 1.85 м Споусе: Цалиста Флоцкхарт (м. 2010), Мелисса Матхисон (м. 1983–2004), Марy Марqуардт (м. 1964–1979) Упцоминг мовие: Индиана Јонес 5 . #харисонфорд #индианајонес #тхецаллофтхеwилд #бладеруннер #имдб #цинема #ацтор #мовиес #сериес #ацтресс #2020мовиес #2019мовиес #фамоусеацтор #фамоусеацтресс #харрисонфордедит

@ реад_анд_цхоосе је поделио/ла објаву дана

Глумац је без икакве сумње пилот број 1 у саги Ратови звезда аутора Џорџа Лукаса. Међутим, реч је о занимацији која га окупира и ван сета, те се може видети како управља приватним авионом, а неколико летелица се налази и у његовом власништву. Током година, доживео је неколико незгода, као што су проблеми са узлетањем, пад на голф терен, који му је донео преломе, те промашивање писте, што је умало довело до судара. Последња несрећа довела је до покретање истраге против славног уметника.

Прочитајте још: Бројке откривају: Ово је НАЈПЛАЋЕНИЈИ ГЛУМАЦ данашњице

2. Џенифер Гарнер свира саксофон

Глумица се својски труди да свакога дана посвети сат времена свирању саксофона. Данас је то њен начин да се искључи из свакодневице, а као тинејџерка је била део џез рок бенда.

Прочитајте још: ШОК: Још један ХОЛИВУДСКИ пар се разводи

3. Брус Вилис свира усну хармонику

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#брусвилис

Објава коју дели Дмитрий Лисковский (@дмитриy130769) дана

Са друге стране, Брусу Вилису годе звуци блуза, па повремено свира усну хармонику. Он се потрудио да сам савлада основе, и испоставило се да има урођени таленат. Некада је наступао на распродатим концертима, али ни данас не одбија позив да одсвира увертиру, најчешће током гостовања у популарним телевизијским емисијама.

Прочитајте још: ГРЕТА ГАРБО, најпознатија глумица СТАРОГ ХОЛИВУДА: Одрастала је у СИРОМАШТВУ, а о њеном ЖИВОТУ се и данас говори

4. Мерил Стрип ужива у плетењу

Ова добитница Оскара има тајну којом постиже смиреност, а у питању је плетење. Не крије да јој ова активност омогућава да се измести и прочисти мисли. Стога, не чуди што неретко посегне за вуницом и на паузама снимања.

Прочитајте још: Џерард Батлер проговорио о раскиду: Немам времена

5. Кејт Мос се бави синхроним пливањем 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

бy Дензил МцНееланце (1993)

Објава коју дели Кате Мосс (@__катемосс) дана

Уколико маштате о линији каквом се може похвалити ова дама, сада знате њену тајну. Синхроно пливање доноси благодети у виду обликовања тела, опуштања у води и кореографија које позитивно утичу на психу.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.