· · Коментари: 0
ЖЕНСКА ПОСЛА

Ево колико се жене ПРИПРЕМАЈУ ЗА ПРВИ СЕКС

Иако се мушкарцима то чини као нормална ствар, припреме припадница лепшег пола трају дуго и нимало нису једноставни.

1597740060_sexy-woman.jpg
Фото: Pixabay

Спремност за први секс је очигледна и мушкарци је лако могу приметити, али припрема жена захтева много посвећене пажње и времена.

Прочитајте још: Овај ХОТЕЛ испуњава жеље! Све је на дохват руке, а септембром је ПОСЕБНА ПРИЧА (ФОТО)

Прочитајте још: Бака је хтела да са 6 година будем ПРОСТИТУТКА, а кад су ме СИЛОВАЛИ, мама је упитала "Допустила си да ти то БЕСПЛАТНО ураде?"

Први секс са новим партнером није ништа мање стресан од одласка на свечану вечеру са непознатима. Управо, тај стрес карактеристичнији је за жене, посебно ако се погледа шта све обухвата њихова припрема за тај чин и важност коју јој придају.

Мушкарци потроше значајно мање времена, али ипак се и то може мерити у сатима.

Прочитајте још: Мушкарци ПАРКИРАЈУ ауто за 15 секунди, али ЖЕНЕ су ипак боље У ОВОЈ СТВАРИ

Просечно спремање за излазак који завршава првим сексом траје - целих шест сати.

Наиме, трећина жена обавезно ради пилинг, а само један одсто мање припадница лепшег пола обнови тен у соларијуму. Најкритичнија је - фризура. Чак 76 одсто жена одлази код фризера у склопу припрема за први сексуални чин са новим партнером. 

Прочитајте још: ЗАЈЕДНИЧКИ ПРОФИЛ СА ПАРТНЕРОМ на друштвеним мрежама: Стручњаци кажу НЕ! Ево и зашто


Фото: Depositosphotos

Половина жена верује да је главна ствар депилација па помно уклоне сав вишак длачица на телу, док ће две трећине припадница лепшег пола инвестирати у нови секси доњи веш. Занимљива је и информација да трећина жена изјављује неће носити ниједан комад доњег веша, чак ни гаћице које су носиле са претходним партнером, а оне најзагриженије купују и нову постељину.

Прочитајте још: Сува и оштећена КОСА: Једноставни савети ФРИЗЕРА за проблеме које сви имамо

Како је први секс са новим партнером ретко импулсивна одлука, добар део жена ће данима пре избегавати угљенехидрате како би им стомак био што равнији. Такође, није реткост да се на састанку пре самог чина пази и на количину пића, коју ће попити партнер како би секс био што бољи. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.